Nu își depozitau corespunzător alimentele! S-a lăsat cu amenzi

calescu-nicolae-DSV-(3)

Inspectorii DSV Gorj au efectuat verificări în sectorul alimentar şi al sănătăţii animalelor, în unităţi supuse supravegherii şi controlului sanitar-veterinar şi pentru siguranţa alimentelor situate în raza teritorială a judeţului Gorj.

Controalele au avut loc la comercianți din Târgu-Jiu, Muşeteşti, Turcineşti, Stăneşti, Câlnic, Teleşti, Novaci, Baia-de-Fier, Polovragi, Alimpeşti, Licurici, Tg.-Logreşti, Hurezani, Bustuchin, Stoina, Stejari, Jupâneşti, Săuleşti, Aninoasa, Vladimir, Rovinari, Fărcăşeşti, Urdari, Bâlteni, Turceni, Plopşoru, Roşia de Amaradia, Motru, Samarineşti. Au fost verificate o unitate de prelucrare a laptelui, trei centre de prelucrare a laptelui, șapte carmangerii, brutării, laboratoare de cofetărie-patiserie, 25 magazine alimentar etc. În cursul controalelor organizate în această perioadă au fost constatate abateri de la respectarea legislaţiei sanitare-veterinare şi pentru siguranţa alimentelor, care au fost sancţionate prin aplicarea a două amenzi în valoare totală de 2.600 lei, astfel: 2.000 lei– restaurant – neîntreţinerea spaţiilor de prelucrare şi depozitare a produselor alimentare, a utilajelor şi ustensilelor de lucru; 600 lei – magazin alimentar – depozitarea necorespunzătoare a produselor alimentare.

loading...
Loading...

Citește și

Lecții de viață pentru gorjeni primite de la oameni de succes ai României și implicit ai Gorjului

Unii dintre cei mai cunoscuți și de succes gorjeni, și nu numai, vin în fața …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.