NU MAI VREA în DIRECTORATUL CEO


Directorul Minprest Rovinari anunță că nu-și va mai depune dosarul pentru unul din cele două posturi de conducere vacante.

Gabriel Giorgi nu vrea să pățească ca Eftemie Popescu. Consilierul ALDE și-a depus dosarul pentru a participa la selecția pentru postul de director al Medservmin și a fost respins. Directorul Minprest Rovinari spune că nu-și dorește să devină subiect de presă, așa că va rămâne la conducerea prestatorului de servicii în CEO și nu se va mai înscrie la concursul pentru posturile de directori de la vârful companiei. „La profilul tehnic, în paranteză scrie absolvenți Automatizări Energetică Electrotehnică sau asemănătoare. Eu sunt profil TCM, am absolvit în Timișoara, la Universitatea Politehnică. O să aștept răspunsul să văd dacă mă încadrez, pentru că nu are rost să-mi depun un dosar și să fie respins. Pe de altă parte, dacă o să fie postul pentru profil energetic, nu are niciun rost să mă bag eu, pentru că sunt alții mult mai îndreptățiți decât mine să ocupe postul. Nu sunt pesimist. De bine, de rău, eu am un mandat, sunt implicat în niște proiecte la Minprest. Nu mi s-a transmis nimic, dar nu are rost să-mi depun niciun dosar, ca să fiu subiect de presă că mi s-a respins dosarul că nu m-am încadrat, așa cum s-a întâmplat cu domnul Eftemie Popescu. Mai ales că este și incertitudinea cu schimbarea. E posibil să demareze această selecție și să nu se mai termine, pentru că e posibil să se schimbe legea”, a precizat Giorgi.

Loading...

Citește și

Iată pe cine a vrut un partid să arunce în lupta pentru o primărie din Gorj!

Mariana Popescu, cetățean fictiv al municipiului Motru, și-a anunțat pe rețelele de socializare o candidatură …

4 comentarii

  1. A inteles si asta in sfarsit ca postul e pt Dan Vasile, ca nu degeaba a facut poteca la primarie cat era Olguta primar…

  2. Ai de mine ce s-au acrit strugirii !

  3. Cred ca Dan Vasile,profesional,e mult mai pregatit ca Giorgi,dar lumea trancane….

    • Profesional… ca pica sandramaua la Craiova 2 pe ei de mult ce l-a durut in dos de ea… poate ca asa trebuie sa ii pese si de ceo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.