duminică , 8 decembrie 2019 - 15:18

NUME NOU din PSD Gorj, VEHICULAT pentru o CANDIDATURĂ la Primăria Târgu-Jiu


Fostul primar al oraşului Târgu-Cărbuneşti, Cristian Toader Pasti, ar putea fi o variantă de candidat PSD pentru primăria Municipiului Târgu-Jiu, în 2020.

Consilierul municipal susţine că nu a purtat nicio discuţie cu liderii PSD Gorj privind o posibilă candidatură la primăria Târgu-Jiu. Ba mai mult, Cristian Toader Pasti susţine că s-a gândit de multe ori să renunţe la viaţa politică. “Nu am discutat cu nimeni concret despre aşa ceva. Deocamdată, să se ţină alegerile la PSD. După care, sigur că oamenii vor avea o strategie şi vor găsi candidatul cel mai bun. Nici nu m-am gândit la o asemenea chestie, sunt alţii mai tineri, oameni care îşi doresc acest lucru, e o discuţie lungă şi, deocamdată, le luăm la nivel de zvonuri. Nici nu avea cine să-mi propună acest lucru, pentru că până nu avem nişte organe statutar alese, nu putem discuta. Sunt lucruri prea serioase ca să se discute aşa la o şuetă. Eu mi-am dat cuvântul de onoare că cel puţin de 3-4 ori pe zi mă gândesc să ies din politică. Adică, eu, până acum, m-am gândit mereu să ies din politică şi, acum, dintr-odată să candidez. E un proces de conştiinţă prea complicat la mine, ca să pot spune dacă m-am gândit sau nu. Eu m-am gândit cum să-mi cresc nepoţii şi nimic mai mult. Sunt multe de discutat. Adică, eşti într-o formaţiune politică şi ţi se cere să candidezi pentru o anumită funcţie şi tu crezi că eşti capabil să o faci, sigur că accepţi, în anumite condiţii”, a declarat Pasti.

Popescu: Pasti este o VARIANTĂ

Liderul PSD Târgu-Jiu spune că Toader Pasti este unul dintre oamenii de valoare ai organizaţiei municipale. Aurel Popescu nu exclude o canidatură a fostului primar de la Târgu-Cărbuneşti la Târgu-Jiu. “Când vom discuta despre 2020, vom vorbi despre o echipă primar, plus consilieri locali. Domnul Pasti este unul dintre colegii noştri foarte buni. PSD Târgu-Jiu are foarte mulţi oameni de valoare, domnul Pasti este unul dintre aceştia. Atunci când vom purta discuţii, le vom purta, cu siguranţă, şi cu domnul Pasti. Până în acest moment, nu s-au purtat discuţii. Ar fi o variantă şi Toader Pasti”, a declarat Popescu.

Ce spune Romanescu

Primarul Târgu-Jiului spune că nu este surprins că numele lui Cristian Toader Pasti a fost vehiculat pentru o candidatură la primărie în 2020.“Am avut şi am o relaţie bună cu domnul Pasti. De ce să fie o surpriză o candidatură a lui Cristian Toader Pasti? Este consilier local, nu văd elementul de surpriză. Mă pot aştepta ca orice membru PSD să candideze la primărie. Putea să fie o surpriză, dacă ar fi fost vorba despre o persoană din afara partidului. Domnul Pasti este identificat cu Partidul Social Democrat. Candidat va fi cel care-şi va depune dosarul în 2020”, a conchis Marcel Romanescu.

loading...
Loading...

Citește și

MAJORITATEA PSD, pusă ÎN PERICOL la CJ Gorj? Ce DECIZIE au luat consilieriii PSRo

Liderul Partidului Social Românesc, David Groșanu, este deschis la discuții privind realizarea unei noi majorități …

Un comentariu

  1. Da, adevarul este ca nu e suficient ca si-a batut joc de un oras… Si-a dat demisia din functia de primar al orasului Targu Carbunesti cand a vazut ca e posibil sa i se deschida un dosar penal pentru terenurile pentru noua groapa de gunoi. Apoi, s-a angajat la compania lui Columbeanu deschisa in Targu Carbunesti pe care a falimentat-o in nici 4 luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: