O cunoscută interpretă din Târgu Jiu s-a lansat în AFACERI! Este PARTENER manager!


Frumoasa brunetă din Târgu Jiu a fost prezentatoare meteo a trustului Intact vreme de opt ani de zile, însă a hotărât să renunțe la acest job pentru a se ocupa mai mult de cariera sa muzicală. Alexandra Bădoi, căci despre ea vorbim, a reușit să se facă remarcată în lumea artistică a muzicii trance reușind să aibă mai multe concerte în afara țării. Pe lângă cariera muzicală Alexandra a început un nou proiect alături de logodnicul ei, Vali Caloiu. Cei doi dețin firma Viva la video – o agenţie independentă, full service, focusată pe segmentul de creaţie şi producţie video.
La începutul acestui an Alexandra Bădoi și Vali Caloiu s-au logodit la New York.

loading...
Loading...

Citește și

Ei sunt MISS și MISTER Târgu Jiu 2019! Au câștigat MARELE titlu în concursul Balul Liceelor organizat în Piața Prefecturii, ASEARĂ! Galerie FOTO

În seara de 23 mai a avut loc mult așteptatul concurs dintre cele 13 licee …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.