duminică , 22 septembrie 2019 - 0:29

O cunoscută interpretă din Târgu Jiu s-a lansat în AFACERI! Este PARTENER manager!


Frumoasa brunetă din Târgu Jiu a fost prezentatoare meteo a trustului Intact vreme de opt ani de zile, însă a hotărât să renunțe la acest job pentru a se ocupa mai mult de cariera sa muzicală. Alexandra Bădoi, căci despre ea vorbim, a reușit să se facă remarcată în lumea artistică a muzicii trance reușind să aibă mai multe concerte în afara țării. Pe lângă cariera muzicală Alexandra a început un nou proiect alături de logodnicul ei, Vali Caloiu. Cei doi dețin firma Viva la video – o agenţie independentă, full service, focusată pe segmentul de creaţie şi producţie video.
La începutul acestui an Alexandra Bădoi și Vali Caloiu s-au logodit la New York.

loading...
Loading...

Citește și

FOTO și VIDEO de la NUNTA Silvanei Rîciu! Artista de muzică populară a spus „DA” într-un cadru de vis, pe malul lacului Cernica!

Silvana Rîciu s-a căsătorit civil ieri. Evenimentul a avut loc pe malul lacului Cernica, iar …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: