O directoare din Ministerul Educației își vinde vila cu 15 camere din Gorj! A coborât deja prețul sub 170.000 de euro


Magda Jianu, directoarea Agenției de Credite și Burse de Sudii, din subordinea Ministerului Educației, a decis cu câteva luni în urmă să-și vândă proprietatea din Gorj, pe care a împărțit-o cu ani în urmă cu fostul soț, în prezent secretar al Primăriei Târgu-Jiu. Jianu și-a scos vila la mezat în luna mai la prețul de 170.000 de euro, dar, rămasă fără cumpărători, a scăzut prețul la 159.000 de euro. Vila directoarei, fost prodecan al Universității Constantin Brâncuși, are 15 camere.

Vila universitarei, de ani buni director în București, construită în 1980, se vinde la un preț de 159.000 de euro, cu un teren de 1075 de mp. Construcția are 15 camere, 5 balcoane, 7 băi, două locuri de parcare și o suprafață construită de 725 de mp. Casa nu mai este locuită de ani buni, Magda Jianu mutându-se cu serviciul în capitală după divorțul de soțul ei. Casa din Săcelu i-a rămas acesteia iar soțul său a luat apartamentul din Târgu-Jiu.

Vila nu are cumpărător deoarece stațiunea Săcelu este în paragină, actualul primar nefiind preocupat decât de a mări averea familiei care a pus deja stăpânire pe mai tot Săcelu. De altfel între familia lui Jurebie a Jianu a fost un conflict puternic prin 2010, legat de un teren aflat lângă vila universitarei. Mama primarului Jurebia a revendicat terenul ca apoi tatăl univesitarei, Trămândan Dumitru spune că e al lui. Terenul a fost împrejmuit de Trămândan, pus în posesie de fostul prima Voica.


loading...
Loading...

Citește și

Epopeea raportului Corpului de Control al ministrului Energie continuă! Ministrul Economiei: Va urma, sigur, o evaluare a Directoratului de la CEO!

Raportul Corpului de Control al ministrului Energiei, întocmit în urmă cu un an și jumătate, …

Un comentariu

  1. Cine da atâția bani pe o monstruozitate de clădire? Se vede foarte clar ca este făcută fără cap și nu are nici un fel de aspect arhitectural. Exact cum sunt casele făcute de țigani pe mahala cât mai multe camere și fără aspect, măcar aia mai pun niște turnulețe. Plus te costa o grămadă de bani numai renovarea și să-i dai cât de cât un aspect plăcut. Este sinistra cada cum este acum. Poate o despăgubește primăria și face azil de bătrâni sau o cumpăra pentru asistații sociali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.