O doctoriță specializată în homeopatie, medicul-șef al Penitenciarului Târgu-Jiu


Dr. Șerbulescu Mihaela Liliana a ocupat postul de medic-șef al Penitenciarului Târgu-Jiu, în octombrie, aceasta fiind unicul candidat care și-a depus dosarul de concurs pentru această funcție, la unitatea de detenție din municipiu. Concursul de ocupare, organizat de ANP, a fost din sursă internă, doctorița candidată prestând deja de ceva vreme, fără concurs, în penitenciarul din județul Gorj. Aceasta a obținut nota 7,05 la scris.

De la începutul lunii trecute, Penitenciarul Târgu-Jiu are un medic-șef cu acte în regulă în persoana dr. Șerbulescu Mihaela Liliana, medicul de familie din municipiu, specialist în homeopatie, reușind să promoveze concursul pe postul vacant organizat din august de către ANP. Șerbulescu a făcut parte din mai multe comisii de concurs, în calitate de dr. comisar de penitenciare, la Penitenciarul Spital Mioveni și a lucrat deja o perioadă de timp în unitatea de detenție din municipiu.
Candidata a trecut de proba de dosar, de cea de utilizare a calculatorului, de proba de interviu și de proba scrisă unde a obținut nota 7,05.
Doctorița Șerbulescu a venit pe postul vacant de medic șef după ce fosta doctoriță, de loc din Dolj, a plecat la Craiova. Abia în august, ANP a reușit să organizeze un concurs pe acest post, în același timp alte 25 de posturi de medic-șef la unitățile penitenciare din țară fiind scoase la concurs de Administrația Națională a Penitenciarelor.

Loading...

Citește și

Iată pe cine a vrut un partid să arunce în lupta pentru o primărie din Gorj!

Mariana Popescu, cetățean fictiv al municipiului Motru, și-a anunțat pe rețelele de socializare o candidatură …

Un comentariu

  1. Bine ca nu e ginecolog…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.