O frumoasă interpretă din Gorj s-a CĂSĂTORIT cu bărbatul care în urmă cu DOI ani a PĂRĂSIT-O!


În urmă cu doi ani invitată alături de sora sa într-o emisiune TV, interpreta de muzică populară dezvăluia telespectatorilor că bărbatul care i-a fost alături nouă ani şi care ar fi trebuit să o ducă în faţa altarului a părăsit-o. Însă astăzi solista Maria Fota, a lăsat trecutul departe și a hotărât să spună „Da”, în fața ofițerului de stare civilă, alături de iubitul ei. Solista originară din Dănciulești, Gorj, s-a căsătorit civil, joi 20 septembrie.
Marcela Fota este alături de iubitul sau de 12 ani, au împreună un copil în vârstă de nouă ani. ”Ce să fac? M-a convins! Nu este în viața mea decât de vreo 12 ani și jumătate. N-am avut timp până acum. Ne trecem în acte. Acum am considerat că este momentul, nu ne-am grăbit pentru că relația a mers, a fost extraordinar de bine”, a declarat Marcela Fota în urmă cu puțin timp în cardul emisiunii ”Tezaur de Folclor”.

loading...
Loading...

Citește și

Iubitul unei cunoscute BLONDE din Târgu Jiu ACUZAT că a LOVIT o tânără la un târg de Crăciun!

Iubitul unei cunoscutei blonde din Târgu Jiu se află într-un plin scandal după ce în …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodată site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.