sâmbătă , 25 ianuarie 2020 - 20:31

O frumoasă ȘATENĂ din Motru a trecut de la titlul de MISS, la stewardesă în Dubai!


La cei 23 de ani, frumoasa șatenă originară din Motru și-a văzut îndeplinită cea mai mare dorinţă, accea de a ajunge stewardesă. Alina Chirculescu una dintre cele mai cunoscute fotomodele din Gorj, este în culmea fericirii de la 1 decembrie a început un nou job. A absolvit cursurile și examenele necesare unui post de stewardesă, iar acum urmează cursurile de pregătire intensă pentru a lucra la Emirates Airline, una dintre cele mai prestigioase companii aeriene din lume. Frumoasa olteancă a absolvit Academia de Studii Economice din Bucureşti, la Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale și în paralel a lucrat ca și model.
În 2016, Alina a fost desemnată cea mai frumoasă femeie la un concurs internaţional şi de atunci a participat la multe prezentări de modă şi şedinţe foto.

loading...
Loading...

Citește și

Soția unui cunoscut om de afaceri din Târgu Jiu, probleme în Singapore din cauza coronavirusului

Vacanța Deliei în Singapore n-a mai fost de vis în ultimele zile, asta pentru că …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.