duminică , 15 decembrie 2019 - 3:01

O frumoasă ȘATENĂ din Motru a trecut de la titlul de MISS, la stewardesă în Dubai!


La cei 23 de ani, frumoasa șatenă originară din Motru și-a văzut îndeplinită cea mai mare dorinţă, accea de a ajunge stewardesă. Alina Chirculescu una dintre cele mai cunoscute fotomodele din Gorj, este în culmea fericirii de la 1 decembrie a început un nou job. A absolvit cursurile și examenele necesare unui post de stewardesă, iar acum urmează cursurile de pregătire intensă pentru a lucra la Emirates Airline, una dintre cele mai prestigioase companii aeriene din lume. Frumoasa olteancă a absolvit Academia de Studii Economice din Bucureşti, la Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale și în paralel a lucrat ca și model.
În 2016, Alina a fost desemnată cea mai frumoasă femeie la un concurs internaţional şi de atunci a participat la multe prezentări de modă şi şedinţe foto.

loading...
Loading...

Citește și

Soția unui cunoscut târgujian a strâns o sumă FABULOASĂ la un singur concert caritabil!

Soția cunoscutului târgujian a strâns o sumă fabuloasă în urma concertului caritabil pe cre l-a …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: