duminică , 23 februarie 2020 - 16:39

O imagine cât o mie de CUVINTE! Judecătoare din Gorj în compania directorului general al AFIR. Tatăl acesteia concurează pe un post de șef serviciu la OJFIR

O fotografie aparent banală a unei tinere, întâmplător judecător, postată pe contul său de pe o rețea de socializare, dezvăluie, dincolo de o poveste savuroasă de budoar, cine va fi șeful unui serviciu dintr-o instituție a statului, chiar înainte cu o săptămână de concurs. CUM AȘA? Simplu! Relația cultivată de Mirela Popescu, magistrat în cadrul Judecătoriei Sectorului 1, la vârful AFIR România, cu însuși directorul general al instituției, rezolvă anticipat ecuația câștigătorului concursului pentru postul de șef serviciu în cadrul OJFIR Gorj, vizat de tatăl său, Ion Popescu.

La finele lunii ianuarie a anului trecut, Mirela Popescu, fiica fostului rector al Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu, Luminița Popescu, a devenit judecător cu drepturi depline, fiind repartizată la Judecătoria Sectorului 1 din București, la finalul stagiaturii pe care a efectuat-o la Judecătoria Târgu-Cărbunești.
În urmă cu aproximativ o lună de zile, pe 27 octombrie, judecătoarea Mirela Popescu a postat pe profilul său de pe Facebook o fotografie de la o petrecere, lăsând să se observe, în plan secund, un bărbat aflat chiar pe scaunul alăturat.

Companionul tinerei magistrat este Adrian Ionuț Cheșnoiu, director general al Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR).

Până aici, nimic neobișnuit, numai că, pe 29 noiembrie, agenția aflată sub autoritatea Ministerului Agriculturii, condusă de Adrian Cheșnoiu, organizează concurs pentru ocuparea postului de șef al Serviciului Leader și Investiții Non-Agricole din cadrul OJFIR Gorj, iar unul dintre potențialii candidați este Ion Popescu, tatăl tinerei judecătoare.

Termenul până la care se pot depune dosarele de concurs este miercuri, 21 noiembrie, iar potrivit unor surse, Ion Popescu va intra în competiție pentru a-și putea păstra poziția pe care o ocupă în prezent, aceea de șef serviciu, retribuită cu peste 10.000 de lei, lunar.
În aceste condiții este puțin probabil ca vreunuia dintre funcționarii OJFIR, care îndeplinesc condițiile, să nu i se fi tăiat elanul de a concura pe postul râvnit de Ion Popescu.

Trebuie spus că Adrian Ionuț Cheșnoiu ocupă funcția de director general al AFIR din luna februarie a anului trecut, după ce a fost o perioadă consilier personal al unui secretar de stat din Ministerul Agriculturii, iar până în august 2011 a activat ca ofițer de poliție. Cheșnoiu a fost membru TSD, în trecut, și este fiul unui fermier din Caracal.

Loading...

Citește și

PSD nu se poate decide, între „Cipriano Ronaldo” și „Adriano Neymar”, pe cine sacrifică în confruntarea cu „Messi” Romanescu! Gabriel Coica, candidatul ProRomânia la Primăria Tg-Jiu!

Pro România filiala Gorj a stabilit, joi, candidatul care va intra în cursa electorală pentru …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.