duminică , 23 februarie 2020 - 17:06

O kinetoterapeută candidează la primăria Drăguţeşti! Are 32 de ani şi e necăsătorită

minodora-colaj

Minodora Simcea este o tânără care va candida la Primăria Drăguțești. Implicată în viața comunității, pasionată de politică, a devenit membru de partid cu cinci ani în urmă. Cea mai mare provocare de până acum va fi această candidatură, mai ales că este singura femeie înscrisă în cursă.

Reporter: Ce ne puteți spune despre dumneavoastră?
Minodora Simcea: Am 32  de ani, sunt de profesie economist, dar și kinetoterapeut. Am crescut în satul Urechești, din comuna pentru care urmează să candidez-Drăguțești. Am studii de licență în contabilitate și informatică de gestiune, dar am și studii de licență în kinetoterapie și motricitate specială. În prezent sunt în anul terminal la master, specializarea Știința motricității în activități didactice și de timp liber, dar și în anul II la specializarea Educație Fizică și Sport. De-a lungul timpului am obținut atestat de operare pe calculator, control intern, arhivar, managementul calității, etc.

Rep.: Unde lucrați în prezent?
M.S.: Lucrez la Școala Populară de Artă din Târgu-Jiu de 10 ani.

Rep.: Sunteți voluntar la Crucea Roșie? Ce faceți aici?
M.S.: Sunt voluntar de trei ani si în urma participării la taberele naționale de pregătire în caz de dezastre, am devenit responsabil ca și coordonator al echipajului în caz de dezastre la nivel de județ.

Rep.: Ce vă place să faceți în timpul liber?
M.S.: Sunt necăsătorită, nu am copii și locuiesc în satul Urechești din comuna Drăguțești. Hobby-urile mele sunt cititul, drumețiile. Mai am o pasiune căreia îi dedic timp: îmi place să scriu!

Rep.: Când și de ce ați intrat în politică? Când v-ați decis să candidați la Primăria Drăguțești?
M.S.: În politică am intrat acum cinci ani, odată cu înființarea Organizației Locale UNPR Drăguțești.

Rep.: De care contracandidat vă temeți?
M.S.: Nu mă tem de nimeni și consider că fiecare avem șansa noastră și locul nostru. Important este ceea ce ne propunem să realizăm.

Rep.: Ce șanse credeți că aveți la primărie?
M.S.: Sunt singura femeie candidat la Primăria Drăguțești. Oamenii au nevoie de forța de muncă a tinerilor, de meticulozitatea și atenția cu care o femeie privește lucrurile. Cert este că tot ei sunt cei care îmi atrag atenția!

Loading...

Citește și

LIDERUL PSD Gorj, FOC și PARĂ pe guvernul Orban. Ce l-a REVOLTAT

Mihai Weber îi acuză pe liberali că, de 4 luni de când sunt la guvernare, …

2 comentarii

  1. Am ajuns sa ne conduca femeile…asta ne mai lipsea ca-n rest le facusem pe toate

    • O femeie e capabila sa gestioneze mult mai bine decat un barbat. Va e teama de femei si de aceea ..cu ipocrizie , le criticati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.