O mână de elevi au împiedicat închiderea școlii din Dumbrăveni, Crasna!


Școala de la Dumbrăveni, comuna Crasna, trebuie să-și închidă porțile săptămâna trecută, dar părinții elevilor de aici, o parte a dascălilor și elevii au reușit imposibilul. Să țină, mai precis, școala cu ușile deschise, și să mențină sunetul clopoțelului în unitatea în care au învățat și părinții elevilor de acum.

Unitatea de învățământ din Dumbrăveni a sunat luni clopoțelul, în clase intrând atât la ciclul primar cât și gimnazial mai puțin de 40 de elevi. Dar ce contează numărul școlarilor atâta timp cât aceștia au venit cu drag la clasă, nu după o navetă obositoare la care se gândiseră detașați atât cei din administrația locală cât și responsabilii din învățământ. Școala este deschisă anul acesta, iar părinții sunt convinși că soluția se va păstra și anul școlar viitor, comuna neavând microbuz școlar în timp ce unitatea este avizată ISU și pretabilă unui învățământ rural de calitate.

loading...
Loading...

Citește și

FOTO: Tabelul cu rezultatele la testarea psihologică pentru postul de purtător de cuvânt al IPJ Gorj!

36 din cei 53 de candidați înscriși la concursul pentru postul de purtător de cuvânt …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.