O nouă ediție a Festivalului de Folk la Târgu Jiu

festival-folk

Primăria Târgu Jiu și Consiliul Local al municipiului Târgu Jiu, în parteneriat cu Școala Populară de Artă Târgu Jiu, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj, Centrul Municipal de Cultură ,,Constantin Brâncuși”, Ansamblul Artistic Profesionist ,,Doina Gorjului” și Teatrul Dramatic ,,Elvira Godeanu” din Târgu Jiu organizează o nouă ediție, cea de-a XIV-a, a Festivalului Național de Muzică Folk și Baladă ,,Poarta Sărutului”. Evenimentul se va desfășura în perioada 7-9 august.

Anul acesta se pot înscrie la Festivalul de Folk , în calitate de interpreți și grupuri folk, toți cei care nu au obținut marele premiu sau trofeul la nicio ediție anterioară a competiției muzicale. Festivalul ,,Poarta Sărutului” este un concurs de interpretare și creație care își propune să promoveze noi valori reprezentative pentru folk-ul românesc.

Fără limită de vârstă

Anul acesta nu va exista limită de vârstă pentru cei care își doresc să își demonstreze talentul în cadrul Festivalului Național de Folk și Baladă, iar înscrierea se va face pe baza unui formular de înscriere care va fi depus la sediul Școlii Populare de Artă din Târgu Jiu sau trimis pe adresa de e-mail spa_tgjiu@yahoo.com, data limită pentru înscriere fiind 5 august. Concurenții admiși în concurs vor prezenta două piese originale, iar una dintre melodii trebuie să fie în mod obligatoriu circumscrisă tematicii festivalului, respectiv să fie un cântec de dragoste. Juriul va selecta maximum 30 de concurenți care vor participa la concurs.

Loading...

Citește și

ARGUMENT privind crearea Centrului „Constantin Brâncuși” al Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu

Moștenirea artistică lăsată de Constantin Brâncuși a intrat în conștiința umanității ca unul dintre reperele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.