O NOUĂ fabrică la Rovinari! Se vor face 800 de ANGAJĂRI!


În luna noiembrie a acestui an, compania Autoliv a oficializat deschiderea unei noi fabrici de sisteme de siguranță auto în Rovinari, județul Gorj. Inițiativa dezvoltării Autoliv într-o nouă locație din țară vine pe fondul unor creșteri de volume pe care compania le previzionează pentru următorii trei ani. Decizia companiei Autoliv de a investi în județul Gorj, în Rovinari, a avut la bază forța de muncă existentă în această zonă, ce a manifestat disponibilitate și dorință în a-și construi o carieră în industria auto. Susținerea din partea autorităților locale a fost de asemenea un argument în favoarea acestei decizii.

Autoliv va investi în Rovinari peste 20 de milioane de Euro intr-o fabrica de tip “greenefield” si în echipamente de producție de ultimă generație. și va construi o hală de producție de peste 8000 metri pătrați. Lucrările vor începe chiar în luna decembrie și producția este planificată să înceapă la mijlocul anului 2019. Autoliv intenționează să angajeze circa 800 de persoane în noua fabrică și primele angajări se vor face chiar de la începutul anului viitor. În locația din Rovinari, Autoliv va produce închizătoare pentru centurile de siguranță auto, un produs foarte complex și cu cerințe de calitate extrem de mari. Compania va investi foarte mult în instruirea personalului și va face acest lucru cu ajutorul colegilor din organizația din Brașov.
Autoliv este liderul mondial în sisteme de siguranţă auto, iar prin intermediul subsidiarelor sale dezvoltă şi produce sisteme de siguranţă auto pentru cei mai mari producători auto din lume. Autoliv are peste 72.000 de angajaţi în 27 de ţări. În plus, compania are 23 de centre tehnice în nouă ţări din întreaga lume. În România, Autoliv este prezentă din 1997, având peste 10.000 de angajați, in urmatoarele locații din țară : Brașov. Lugoj, Reșița, Sf. Gheorghe și Onești. În fiecare an, produsele Autoliv salvează peste 30.000 de vieți și contribuie la evitarea a sute de mii de accidente grave.

loading...
Loading...

Citește și

Festivalul Berii la Târgu Jiu! Ce ARTIȘTI vor fi prezenți și când va avea loc!

Festivalul Berii Timișoreana poposeşte în parcarea Târgu Jiu – Shopping City pe 28 iunie până …

3 comentarii

  1. Forte bine domnule Filip. Sa ia aminte si primarul din Dragutesti. POPESCU. ar putea sa atragă si el investitori. Suntem aproape de Tg. Jiu. Comuna Dragutesti. Săptămânal cheamă televiziunile că sa dea interviuri. In rest nu face nimic. A chemat popii din comuna sa sfințească fasolea si ciolanul de 1 dec la căminul cultural.

  2. Poate vine Autoliv si la Pestisani sa faca biciclete electrice ca dupa domnu primar , vai steaua noastra .

  3. Eu zic sa vina cu dumicatu gata mestecat, sa va dea si in gura… pune-ti mana la munca… puturosilor… voi vreti sa vina fabrica la voi… ai dracu puturosi…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: