duminică , 21 octombrie 2018 - 21:37

O săptămână de distracție la Rovinari! Elena Gheorghe, Antonia, Vescan, Petrica Mîțu Stoian, formația Triton și Marcela Fota fac show la Zilele Orașului!


În perioada 11-17 iunie a.c., Primăria Rovinari, Consiliul Local, Casa de Cultură şi Biblioteca orășenească organizează cea de-a XVIII-a ediţie a“Zilelor Oraşului”.

Programul manifestărilor cuprinde numeroase spectacole de muzică şi dans, care vor avea loc pe Bulevardul Minerilor.
Sfârşitul de săptămână va aduce în faţa publicului nume de top ale scenei muzicale româneşti. Seara de vineri debutează cu un spectacol de muzică populară, cu participarea solistei Marcela Fota, și se încheie cu un recital susținut de Vescan.
Sâmbătă va avea loc un spectacol de muzică populară susținut deformația Triton, urmată de un show de muzică ușoară cu Elena Gheorghe.
Duminică, pe rovinăreni îi va încânta îndrăgitul interpret de muzică populara Petrică Mîțu Stoian. Sărbătoarea de zilele orașului se va încheia cu un mega-show oferit de Antonia.
În perioada menționată vor avea loc concerte, în fiecare seară, începând cu ora 19.00, iar copiii rovinărenilor vor deschide spectacolele cu momente folclorice.

loading...
Loading...

Citește și

Încep înscrierile la unul dintre cele mai cunoscute festivaluri

Interpreții gorjeni care vor să participe la Festivalul Cântecului Popular Românesc „Maria Lătărețu” se pot …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.