O SEXY brunetă din Târgu Jiu pusă la PUNCT de un fost FOTBALIST! A început să PLÂNGĂ! De la ce a început SCANDALUL: VIDEO!


Fostul fotbalist și faimoasa brunetă din Târgu Jiu au avut discuții aprinse care au făcut-o pe această să plângă. Între Giani Kiriță și Roxana Vancea s-au iscat discuții aprinse, antrenorul a fost extrem de enervat de vedetă și a făcut-o să plângă, după ce aceasta a spus că Pulhac ar fi trebuit să nu intre pe traseu în cadrul concursului TV Exatlon, pentru că nu se simțea bine. Nervii fostului fotbalist au fost întinși la maxim și de faptul că Războinicii au dansat făcându-le în ciudă Faimoșilor. „Omul a venit ca antrenor. A venit să îi ajute să câștige puncte, nu să îi ajute să se cunoască între ei. Roxana Vancea a spus că a venit să se distreze. Dacă vrei să te distrezi te duci în fața blocului. Giani Kiriță a venit să îi ajute să câștige puncte. El a vrut sa îi cunoască. Nu sunt de acord cu Giani 100%, nu o sa îi dau dreptate până în pânzele albe, dar acum a avut dreptate. Trebuie să recunosc, Giani are o problemă cu autoritatea femeii în fața lui. Îi este greu să asculte de o fată. Nu spun că este misogin, s-ar putea să conteze faptul că este femeie, dar mai sunt femei și nu a avut nici măcar o problemă cu ele”, a spus Vladimir Drăghia în emisiune.

Loading...

Citește și

Te topești de drag! Cât de FRUMOASĂ este fiica primarului Filip de la Rovinari! Imagini de la slujba de BOTEZ!

În weekendul care tocmai a trecut primarul orașului Rovinari, Robert Filip și soția sa Ana …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.