O SEXY vedetă din Gorj s-a întors din Palma de Mallorca și s-a apucat de treabă ! Vezi ce SURPRIZĂ pregătește!


Este una dintre cele mai frumoase femei din România și este originară din comuna Bălești. A devenit cunoscută atât pe plan național cât și internațional, ca model dar și ca artistă, Cristina Bîzu alias MORENA, căci despre ea vorbim, este iubita producătorului muzical Tom Boxer. Cei doi s-au întors de curând dintr-o vacanță pe care au petrecut-o în Palma de Mallorca și s-au apucat imediat de treabă. Aceasta a făcut o postare, pe pagina personală de socializare în urmă cu puțin timp, în care își anunța fanii că deja filmează următorul videoclip pentru o piesă nouă.
Pe lângă pasiunea pentru muzică, Cristina sau Morena așa cum este cunoscută în showbizz, iubește tot ce ține de modă. Pe lângă zecile de prezentări pe care le-a avut atât în țară cât și în străinătate, Morena este și designer, aceasta a absolvit studiile superioare în cadrul Universității Naționale de Arte din București.
[]ads1

loading...
Loading...

Citește și

Spectacol folcloric de excepție săptămâna viitoare. Orchestra „Lăutarii” și Maestrul Nicolae Botgros concertează la Târgu Jiu

Spectacol folcloric de excepție săptămâna viitoare la Târgu Jiu. Pentru prima data la Târgu Jiu, …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: