O studentă are nevoie DISPERATĂ de ajutor: „Vă rog mult să mă ajutați! Risc să nu mai merg niciodată!”

Florentina-Mihalache-27-febr-2014

Florentina Mihalache este studenta care în trecut a mai fost ajutată de cititorii Gorj Domino. De această dată, fata spune că ea și tatăl său se află într-o situație disperată, deoarece, după moartea mamei, au întâmpinat și mai multe greutăți financiare.

 

Cont donații
RO 40 BRDE 200 SV 4272741 2000 deschis pe numele lui Constantin Mihalache, tatăl Florentinei (Familia Mihalache poate fi contactată la numărul de telefon 0727.881.320)

Florentina, studentă la Universitatea Constantin brâncuși din Târgu-Jiu, a rămas fără mamă cu câteva luni în urmă, după ce aceasta s-a îmbolnăvit grav. Fata este acum îngrijită de tatăl său, pensionar, bătrân și bolnav și el. Odată cu decesul mamei, veniturile financiare ale familiei Mihalache din Scoarța s-au diminuat, fiica și bătrânul său tată făcând cu greu față cheltuielilor zilnice. Vara aceasta, studenta trebuia să meargă la recuperare la Techirghiol, dar nu a mers deoarece nu a avut banii necesari transportului până la băi: „Vă rog mult să mă ajutați. Sâmbătă trebuia să merg la recuperare la Techirghiol. Aveam bilet prin Casa de Pensii, dar nu am avut bani de transport și nu am mers. Dacă nu fac recuperare, risc să nu mai pot merge deloc. Nu am putut să merg nici la Geoagiu Băi, tot din aceeași cauză. Tatăș meu a încercat să facă o refinanțare la bancă, dar este prea în vârstă și nu s-a încadrat. De transport ne trebuia doar 400 de lei, dar pur și simplu nu am avut de unde să facem rost de ei. Pe 14 august trebuie să facem mamei pomana de 6 luni și nu avem cu ce, nu o să avem bani. Suntem disperați! Acum ne-a venit factura la lumină- 300lei, regularizarea. Nu avem cu ce plăti, mi-e teamă că ajungem să ne taie lumina dacă nu plătim până pe 16 iulie. Pur și simplu suntem disperați. Avem mare nevoie de ajutor”, a spus Florentina Mihalache, cu ochii plini de lacrimi.

A învins leucemia și încearcă să meargă

Fata care a împlinit anul acesta 21 de ani a fost bolnavă de leucemie, dar a învins boala. În timpul tratamentului pentru leucemie, din vina unui medic din Craiova, a rămas paralizată de la brâu în jos. De trei ani se luptă ca să își recapete mobilitatea, acum deplasându-se mult mai bine. Florentina Mihalache și familia ei au nevoie de bani, căci puținul de care dispun se duce pe rata de la bancă. În urmă cu patru ani, când a aflat că fiica sa a fost diagnosticată cu leucemie, tatăl Florentinei s-a împrumutat 150 milioane lei vechi la o unitate bancară. Cea mai mare parte a venitului lor, se duce pe rata la împrumut.

loading...
Loading...

Citește și

Iubitorii muzicii clasice invitați la concert în Târgu-Jiu

Consiliul Județean Gorj și Școala Populară de Artă Târgu-Jiu organizează săptămâna viitoare, joi, 25 octombrie …

40 comentarii

 1. Statul roman nenorocit,cel mai mare dujman al poporului roman.Aceasta fata ar trebui sa aiba gr1 de handicap si sa poata merge gratuit la statiune si cu transport de la ambulanta tot gratuit.

 2. Care este adresa fetei? Are un telefon la care poate fi contactata?

 3. Un nr de cont…adresa ceva…unde se poate trimite un ajutor…

 4. Cont donații
  RO 40 BRDE 200 SV 4272741 2000 deschis pe numele lui Constantin Mihalache, tatăl Florentinei (Familia Mihalache poate fi contactată la numărul de telefon 0727.881.320)

  Scrie fix in articol! 🙂

 5. RO 40 BRDE 200 SV 4272741 2000 deschis pe numele lui Constantin Mihalache, tatăl Florentinei (Familia Mihalache poate fi contactată la numărul de telefon 0727.881.320

 6. Florentina Mihalache mai poate fi contactată și la numărul de telefon 0760.323.693
  Donatiile pot fi facute in contul bancar publicat în articol.

 7. Sr. Carlos Ellison

  Ai nevoie de un împrumut? Ați căutat în cazul în care pentru a obține un împrumut? Ai fost încercarea de a obține orice fel de împrumut? apoi se aplică acum la? (carlosellisonfinance@outlook.com), dacă doriți să obțineți un împrumut la prețuri accesibile. Împrumut este oferit aici, la o rată a dobânzii foarte scăzută de 2%. Contactati-ne acum daca sunteti interesati.

 8. Ramsey Dickskon

  Ai nevoie de o urgentă de bani pentru a achita Bils dumneavoastră și de a soluționa datoriile dacă da

 9. Bună ziua fiecare, eu sunt doamna Ellen Kullman din limba rusa, am rapid doriți să utilizați acest mediu să-și tundă o mărturie cu privire la modul Dumnezeu mi-a direcționat către un creditor împrumut Legit și reale care au a transformat viața mea din iarbă la har, de la a fi limitat la un femeie bogata care se poate lăuda acum de o viata sanatoasa si bogat fără stres sau dificultăți financiare. După atât de multe luni de încercarea de a obține un împrumut pe internet și a fost scammed suma de $ 3.200 am devenit atât de disperată în obținerea unui împrumut de la un
  legit creditor de împrumut on-line, care nu se va adăuga la durerile mele, apoi am a decis să contactați un prieten de-al meu, care a primit recent un împrumut on-line, am discutat despre problema încheierii nostru și ea mi-a spus despre o femeie numită doamna Clark Marthina care este CEO al CLARK MARTHINA ÎMPRUMUT FIRMA Deci am aplicat pentru o sumă de împrumut de (320,000.00USD), cu rată a dobânzii scăzută de 3%, astfel încât împrumutul a fost aprobat cu ușurință fără stres și toate Preparate unde făcute privind transferul de credite și în mai puțin de două (2) zile împrumutul a fost depus în banca mea așa că vreau să sfaturi orice unul care are nevoie de un împrumut de la rapid
  contactați ei prin: (Clark.marthina@gmail.com). Mă rog ca Dumnezeu sa va binecuvânta pentru lucrurile bune le-a făcut în viața mea

 10. Alex Jean Senekal

  Candidați împrumut dragi !!!

  Ești în orice dificultate financiară? Pe care doresc să înceapă o afacere, sau doresc să plătească datoriile? Aceasta companie de împrumut a fost fondat de organizațiile pentru drepturile omului din întreaga lume, cu unicul scop de a ajuta pe cei săraci și persoanele cu dificultăți financiare în viață.

  Deci, dacă sunteți interesat într-o ofertă reală de împrumut cu amabilitate ajunge înapoi la noi prin e-mail: jean.senekal40@gmail.com

  Vă mulțumim și Dumnezeu să binecuvânteze.

 11. Noi oferim împrumut la o rată scăzută a dobânzii de 3%. Ai nevoie de un împrumut? Ești într-o criză financiară sau are nevoie de bani pentru a începe propria afacere? Ai nevoie de împrumut pentru a soluționa datoria dumneavoastră sau să plătească facturile sau de a începe o afacere frumos? Ai un scor redus de credit și tu le este greu pentru a obține capital de împrumut de la băncile locale și alte instituții financiare? Aici este sansa ta de a obține un împrumut de la organizația noastră. Noi oferim credite persoanelor fizice pentru următoarele scopuri și multe altele. Creditul pentru nevoi personale, de expansiune de afaceri, Business Start-up, Educație, consolidarea datoriilor, Hard Money Credite. Contactati-ne azi prin e-mail: blumcredits@hotmail.com

 12. Aceasta este o ofertă privată de împrumut și i oferi toate tipurile de servicii de împrumut, garantate și negarantate creditele acordate persoanelor fizice și companiilor la o rată a dobânzii foarte scăzută cât mai puțin de 3%. Aplica acum pentru o afacere personală sau de astăzi de împrumut multi-scop și de asemenea, noi oferim credite imobiliare. În cazul în care aveți nevoie de mai multe informații și doriți să luați un împrumut cu noi, pur și simplu trimiteți un e-mail acum domnului Fred la fredm1192@gmail.com așa cum putem satisface nevoile dvs. financiare.

 13. Christo Salami

  Ești în nevoie de un împrumut? au în banca ați refuzat un împrumut, suntem aici pentru a vă ajuta financiar, tot ce trebuie să faci acum este să ne e-mail prin (christofinancialhome@gmail.com) pentru a obține împrumut instant de orice sumă la orice destinație. Fericirea ta este prioritatea noastră.

  Nume: Christo Salam
  Numele companiei: Christo acasă financiar
  E-mail: christofinancialhome@gmail.com

  APLICA PENTRU UN AZI FAST ÎMPRUMUT

 14. Ești în nevoie de împrumut?

  Noi oferim toate tipurile de împrumut la rata dobânzii de 3%; De afaceri de împrumut / Marketing, împrumut de proiect, personal de împrumut, împrumut Locuinței, împrumut Real Estate, Student împrumut, credit auto etc Am împrumuta împrumut suma de $ 5,000.00, $ 10,000.00, $ 50,000.00, $ 100,000.00, minim și până la o valoare maximă de $ 500,000.00, $ 10,000,000.00, $ 15,000,000.00, (Cincisprezece milioane de dolari), durata noastră de împrumut este de obicei un minim de 1 an și maxim de 25 de ani, pentru toate categoriile de persoane fizice, persoane juridice, entități de afaceri, mici / mijlocii și antreprenor pe scară largă, etc la rata dobânzii de 3% pe an.

  Daca nu sunteti interesati de ofertele noastre de mai sus, apoi lăsați experții noștri de împrumut vă ajuta astăzi.
  Contactati-ne prin honovifinancialfirm @ gmail. com

  Echipele și condiție se aplică.

  Multumesc si toate cele bune,
  Semn:
  Managementul AJ

 15. O zi bună pentru toată lumea în acest site va depune mărturie cum am devenit o salvare a domnului Serghei Shikunov Când am fost un rip off.
  Sunt dl, Fredrick Oscar după nume. Eu locuiesc în Statele Unite ale Americii, vreau să folosesc acest mediu pentru a avertiza toți solicitanții de împrumut să fie foarte atenți, pentru că există escrocherii acum peste tot luni am fost încordate financiar, și din cauza disperării mele am fost înșelat de către mai mulți creditori online. Am pierdut aproape speranță până când un prieten de-al meu ma trimis la un creditor foarte de încredere numit Dl Serghei Shikunov care mi-a împrumuta un împrumut de 100.000 $ în 8hrs, fără nici un stres.
  În cazul în care aveți nevoie de nici un fel de împrumut, trebuie doar să-l contactați prin e-mail: (sergeyshikunov@yahoo.com), care este motivul pentru care eu sunt, folosind acest mediu pentru a avertiza toți solicitanții de împrumut, din cauza naiba am trecut în mâinile acestor creditori frauduloase. și cum am fost mântuirea oamenilor, SERGEY SHIKUNOV.

  Si eu nu vreau nici unul dintre voi să treacă printr-un astfel iad încât m-am dus în mâinile acestor creditori on-line frauduloase, de asemenea, vreau să mă ajuți să trec aceste informații altor persoane care au nevoie de un împrumut când ai tău împrumut domnului, Fredrick Oscar, mă rog ca Dumnezeu să-l dea. Dumnezeu să-l binecuvânteze viața pentru totdeauna pentru binele pe care le-a făcut în viața mea.
  Dl, Fredrick Oscar

  • Si domnul Sergey Shikunov s-a dovedit a fi tot acelasi tip de impostor . Sub acoperisul unor documente care par la prima vedere adevarate incaseaza sume fabuloase de bani . Eu personal am avut de suferit din aceasta cauza . „Documentele bancare” expediate pe adresa mea de e-mail s-au dovedit a fi false nici de banca si nici de catre cel care le semna .

 16. ar trebui facut un lucru de caritate

 17. sa aratam ca suntem alturi

 18. numarul de cont este disponibil in articol

 19. kresimir previc

  Buna,
  Acest lucru este de a informa publicul larg că dl Kresimir previc, un creditor împrumut privat a deschide o oportunitate financiară pentru toată lumea are nevoie de nici un ajutor financiar. Noi dăm afară de împrumut la o rată a dobânzii de 2%, pentru persoane fizice, firme si companii sub un anumit termeni și condiție clare și ușor de înțeles. contactați-ne astăzi prin e-mail la adresa: (kresimirprevic4@gmail.com)

 20. Pastor Paul Smith

  Ai nevoie de bani pentru a-ți plăti facturile sau pentru a-ți plăti datoria, sau ai nevoie de un împrumut pentru a începe o propunere de afaceri, apoi trimite-ne un e-mail astăzi pentru a merge mai departe. Pentru mai multe informații, e-mail, pastorpaulsmith@hotmail.com

 21. Dl. Roland Fredrick

  Salutare tuturor,

  Sunt creditor privat de împrumut, creditor fiabil și fiabil; Îi împrumut companiilor și persoanelor fizice la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 2%. Dacă vi s-a refuzat un împrumut de la o instituție financiară bancară pentru unul sau mai multe motive. Căutați un împrumut de afaceri, împrumut personal, împrumut ipotecar, împrumut auto, împrumut student, împrumut de consolidare a datoriei, împrumut negarantat și capital de risc? Sunteți în locul potrivit pentru soluția dvs. de împrumut Dacă sunteți interesat de oferta de împrumut, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: (rolandfredrickloaninsuranceplc@hotmail.com)
  Salutari,

  Dl. Roland Fredrick

 22. 2% CAUTA SE APLICĂ ACUM OFERTA *

  Nu pierdeți somnul de noapte de îngrijire cu privire la modul de a obține un împrumut?
  * Cauti un împrumut de a plăti o datorie?
  * Cauti un împrumut pentru a începe propria afacere?
  * Sunteți în căutarea pentru împrumut pentru a crește proiectele tale?

  Scrie-ne AZI: vigo_004@yahoo.com

 23. Ia un împrumut de astăzi la rata dobânzii de 2% !!!
  Ai nevoie de servicii rapide și fiabile de împrumut? Vă rugăm să ne contactați astăzi la vigo_004@yahoo.com.com
  COMPANY FINANCE STERLING

 24. Aveți nevoie de un împrumut pentru orice motiv? Dacă da, aceasta este o companie de împrumut care este gata să vă servească pentru a vă satisface, aplicați acum @ vigo_004 @ yahoo.com pentru un împrumut la prețuri accesibile cu dobândă de 2% în scopuri private și de cooperare, fără întârziere, fără complicații, imprumutul!
  Doamna Franca mai rău
  Aștept un răspuns urgent!

 25. Buna ziua,

  Sunt Martin Laura, Fondator / CEO al „MARTIN LAURA FINANCE FIRM. Mi-aș dori să aduc la cunoștință dumneavoastră că acordăm în prezent împrumuturi durabile de orice fel de la 5.000 $. la $ 500,000.000 la o rată de 3% accesibil, garanția de credit gratuit, rău sunt acceptate. Suma de împrumut este negociabil, oferta aplică acum ca fiind valabile. Termeni și condiții se aplică, de împrumut nostru este flexibil, acum prin e-mail (martinlaurafinancefirm@gmail.com) !!!

  Multumesc !!!

 26. Aveți nevoie de un împrumut? Contactați-ne acum cu suma, durata, numărul de telefon E-mail: lucasloanlendingcompania@yahoo.com

 27. NEVOIE DE ÎMPRUMUT PENTRU INVESTIȚI ÎN AFACEREA SAU DE A PLĂTIȚI DATORIA DUMNEAVOASTRĂ,

  Oferim împrumut la o rată scăzută a dobânzii
  Oferim împrumut de la 1000 euro la 800000 de euro

  Vă rugăm să comentați cu adresa dvs. de e-mail și cu numărul de aplicație

  Și contactați-ne cu numele, țara, suma și durata

  E-mailul nostru: bankplcglobalaccess2@gmail.com

 28. Christian Carlos

  ARE NEVOIE DE ÎMPRUMUT DE AFACERI SAU DE ÎMPRUMUT PERSONAL

  Eu sunt Christian Carlos, un creditor de bani privați, aveți nevoie de un împrumut pentru a începe o afacere sau pentru a vă plăti facturile și o finanțare corporativă pentru imobiliare și orice fel de finanțare a afacerilor. De asemenea, ofer credite persoanelor fizice, firmelor și organismelor corporative la rata dobânzii de 3%. Îți dau împrumut unor persoane serioase care sunt interesate de împrumut dacă sunt interesați să contactezi acest e-mail: Christianfinance11@gmail.com

 29. Salutare tuturor,
  Sunt dl. DIEGO un creditor privat de împrumut care oferă oportunitate de viață pentru toate tipurile de împrumut. Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă rambursa datoriile sau aveți nevoie de un împrumut de capital pentru a vă îmbunătăți afacerea? A fost respinsă de bănci și de alte agenții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de credit ipotecar? Împrumutăm bani de la oameni care au nevoie de ajutor financiar, care au un credit rău sau care au nevoie de bani pentru a plăti facturi și a investi în afaceri la o rată a dobânzii scăzută de 2% pe termeni și condiții clare și inteligibile. 100% garantat.

  Trimiteți-ne un e-mail la: (santiagoloanfirm@gma[l.com) pentru a aplica

 30. Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă plăti facturile, a începe o afacere sau vreun fel de împrumut, contactați domnul Jean Carlos pe { Creditplusfinance11@gmail.com }….

 31. Aveți nevoie de asistență financiară? Imprumuturi personale?
  Creditele companiei? Ipoteci? Noi oferim împrumuturi la rata de 2%
  rata! , Dacă vă întoarceți la noi cu dvs.

  Nume:
  Suma impusă pentru împrumut:
  Durată:
  Țară:
  Stat:
  Numar de telefon
  Contactați-ne astăzi la: Ferdinandleofinance@gmail.com

 32. Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă achita facturile, a începe o afacere sau vreun fel de împrumut, contactați domnul Jean Carlos pe { Creditplusfinance11@gmail.com sau Whatsapp +16234044993 }

 33. kelvinleonard

  împrumut! împrumut!! împrumut!!!
  Căutați o companie de credit privată cu renume și acreditate, care oferă împrumuturi oportunității de viață. Noi oferim toate tipurile de împrumut într-un mod foarte rapid și ușor, împrumut personal, împrumut auto, împrumut de origine, student împrumut, împrumut de afaceri, împrumut de investiții, consolidarea datoriilor, și mai mult. Ați fost respins de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de un credit ipotecar? Nu căutați mai mult, deoarece suntem aici pentru a face toate problemele dvs. financiare un lucru de trecut. Noi împrumutăm fonduri persoanelor fizice și întreprinderilor care au nevoie de asistență financiară la o rată de 2%. Nu este necesar un număr de asigurări sociale și nu este cerut niciun credit, 100% garantat. Vreau să folosesc acest suport pentru a vă informa că oferim asistență fiabilă și beneficiară și vă vom oferi cu plăcere un împrumut.
  Deci, trimiteți-ne un e-mail astăzi la: (kelvinleonard122333@gmail.com) pentru a aplica acum pentru un împrumut.

 34. We are Ireland based major/Direct providers of Fresh Cut BG, SBLC, POF, MTN, Bonds and CDs and this financial instruments are specifically for lease and sale.We are one of the leading Financial instrument providers with offices all over Europe.
  we always deliver on time and precision as Set forth in the agreement. You are at liberty to engage our leased facilities into trade programs, project financing, Credit line enhancement, Corporate Loans (Business Start-up Loans or Business Expansion Loans), Equipment Procurement Loans (Industrial Equipment, Air crafts, Ships, etc.) as well as other financial instruments issued from AAA Rated bank such as HSBC Bank Hong Kong, HSBC Bank London, Deutsche Bank AG Frankfurt, Barclays Bank , Standard Chartered Bank and others on lease at the lowest available rates depending on the face value of the instrument needed, Our Terms and Conditions are reasonable.
  DESCRIPTION OF INSTRUMENTS:
  1. Instrument: Bank Guarantee (BG)/SBLC (Appendix A)
  2. Total Face Value: 10M MIN to 50B MAX USD or Euro
  3. Issuing Bank: HSBC, Deutsche Bank Frankfurt, UBS or any Top 25 .
  4. Age: One Year, One Day
  5. Leasing Price: 4+ 1%
  6. Sale Price: 32+2%
  7. Delivery by SWIFT .
  8. Payment: MT103-23
  9. Hard Copy: Bonded Courier within 7 banking days.
  If you have need for Corporate loans, International project funding, etc. or if you have a client that requires funding for his project or business, We are also affiliated with lenders who specialize on funding against financial instruments, such as BG, SBLC, POF or MTN, we fund 100% of the face value of the financial instrument.
  Inquiries from agents/ brokers/ intermediaries are also welcomed; do get back to us if you are interested in any of our services and for quality service.
  Name : Abban Kangan
  E-mail : abbankangan@gmail.com
  Skype id :abbankangan@gmail.com

 35. ziua buna,
  Vreau să vă împărtășesc cum am primit împrumutul meu de la Washington, la o rată de doar 3% în 48 de ore, fără stres, dacă sunteți în căutarea unei companii de împrumut de încredere, vă sfătuiesc să contactați Washington Finance direct prin intermediul (Washingtonfinance511 @ gmail.com)

 36. Oferim împrumut pentru 3% Contact: frankmooreloanfirm400@gmail.com

 37. Aveti nevoie de un imprumut pentru a incepe afacerea sau pentru a va plati facturile si o finantare corporativa pentru bunuri imobiliare si orice tip de finantare de afaceri (creditplusfinance11@gmail.com). Oferim deasemenea imprumuturi persoanelor fizice, firmelor si organismelor corporatiste la dobanda de 3% rată. Oferim împrumut unor persoane serioase care sunt interesate

 38. Căutați un împrumut? esti la locul potrivit pentru solutiile tale de credit chiar aici! Deaux Finance Limited oferă împrumuturi companiilor și persoanelor fizice la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 3%. vă rugăm să ne contactați prin e-mail; (deauxfinance@gmail.com)
  Manager: Helen Wilson
  E-mail: (helenwilson719@gmail.com)
  Mulțumesc

 39. Buna ,
  Aveți nevoie de un credit urgent pentru a vă începe afacerea sau aveți nevoie de un credit pentru a plăti datoria? Aveți nevoie de un credit pentru a cumpăra o mașină sau o casă? Dacă da, nu vă mai faceți griji, Oferim toate tipurile de împrumuturi la o rată rezonabilă fără verificarea creditului! contactați-ne astăzi prin e-mail.
  Email: harryjim598@gmail.com
    +1 (765) 371-9217

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.