O tânără de DOAR 20 de ani din Târgu Jiu a SEMNAT un contract cu o agenție din New York!


Are doar 20 de ani este din Târgu Jiu și deși a intrat de puțin timp în lumea modelingului, frumoasa șatenă se bucură de un real succes. Denisa Elena Roșitoru a fost mai întâi model în cadrul agenției Vogue din Târgu Jiu, după care a semnat un contract cu o agenție de modele din Mumbai, India, în cadrul căruia a pozat pentru diferite publicații. Acum, Denisa este model în cadrul agenției internaționale Posche Models & Talent din New York, SUA.

Denisa este o fire încăpățânată căreia nu îi face plăcere să țină diete sau să mănânce doar salate, așa cum fac majoritatea modelelor. „Nu am ţinut niciodată vreo cură de slăbire sau să merg la sală mai mult de o lună de zile, mănânc aproape orice dar nu în exces, iar când am timp liber mai merg şi la alergat, consider că am un genetic bun moștenit de la mama”, ne-a spus Denisa în urmă cu ceva vreme.

loading...
Loading...

Citește și

Spectacol folcloric de excepție săptămâna viitoare. Orchestra „Lăutarii” și Maestrul Nicolae Botgros concertează la Târgu Jiu

Spectacol folcloric de excepție săptămâna viitoare la Târgu Jiu. Pentru prima data la Târgu Jiu, …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: