O tânără interpretă din Gorj s-a LOGODIT de 8 martie!


A absolvit Liceul de Muzică și Arte Plastice „Constantin Brăiloiu” din Târgu Jiu, însă copilăria și-a petrecut-o în comuna Bărbătești, sat Mușetești. Muzica populară este marea sa pasiune, cântă de când se știe, iar de la 12 ani s-a apucat serios de treabă și a luat lecții de canto. Raluca Radu are acum 20 de ani și încearcă să își clădească încet, încet o carieră în lumea muzicii populare. Și cum lucrurile stau foarte bine în cariera Ralucăi și viața personală este la fel de bună sau chiar mai bună, căci tânăra interpretă a fost cerută în căsătorie de iubitul ei. Evenimentul a avut loc chiar de 8 martie, iar acum frumoasa interpretă de muzică populară se pregătește să devină mireasă.

loading...
Loading...

Citește și

Spectacol folcloric de excepție săptămâna viitoare. Orchestra „Lăutarii” și Maestrul Nicolae Botgros concertează la Târgu Jiu

Spectacol folcloric de excepție săptămâna viitoare la Târgu Jiu. Pentru prima data la Târgu Jiu, …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: