O ucraineancă MANAGER, din Târgu Jiu, face RAVAGII pe internet: „Primesc foarte multe mesaje zilnic, dar nu aș putea să vorbesc cu toată lumea, nu aș mai avea timp de nimic!”

colaj-lavinia

Lavinia Maria Gredjuc are 22 de ani și este studentă în ultimul an la Universitatea Constantin Brâncuși din Târgu Jiu, unde învață cum să devină un bun manager. Frumoasa brunetă nu este străină de această meserie, o perioadă a manageriat câteva magazine din oraș și speră ca după terminarea facultății să își continue activitatea în acest domeniu.

Chiar dacă are toate calitățile unui model, Lavinia Gredjuc nu și-a dorit să activeze în lumea modelingului preferând să se ocupe de școală și să își construiască o carieră managerială. „Nu sunt model, am avut propuneri dar le-am refuzat. Acum regret, dar am deja 22 ani și e puţin târziu pentru asta, în plus nu am înălțimea potrivită. Am preferat să mă ocup mai mult de şcoală, de facultate, am avut şi o relație de 5 ani, care m-a împiedicat oarecum, am muncit. Acum sunt în ultimul an, la Brâncuși, managementul afacerilor. Aștept să termin facultatea, şi voi continua în acest domeniu, îmi place şi zic eu că mă și descurc. Am manageriat câteva magazine şi îmi doresc după terminarea facultăţii să continui în acest domeniu, pe viitor. Momentan sunt singură și am alte priorități, nu îmi doresc o relație, am timp și de asta, înainte de toate îmi doresc o carieră solidă și abia apoi mă voi axa pe partea sentimentală” ne-a spus Lavinia.

Lavinia: „Primesc tot felul de replici de agățat însă nimic impresionant”

La origini, Lavinia este ucraineancă, bunicul acesteia, originar din Ucraina, s-a stabilit în România în urmă cu mulți ani. „Am un nume ucrainean, el vine de la bunicul meu care este din Ucraina. Nu am rude acolo de care să știu, nu am fost niciodată, dar sper că vom merge curând. În mediul online îmi place să fiu activă, postez destul de des și primesc zilnic foarte multe mesaje. Nu aş putea să vorbesc cu toată lumea, deși mi-ar place, dar nu aş mai avea timp de nimic! Primesc tot felul de replici de agățat însă nimic impresionant. Replici normale, cum probabil primim toate, cert e că nu am fost jignită niciodată. Ofer respect și primesc respect. Mi s-a spus de multe ori că semăn cu Sophia Loren, dar mie nu mi se pare… sau în unele poze cu Andreea Bănică, nu am nicio treabă cu niciuna, zic eu” ne-a mai spus Lavinia.

Loading...

Citește și

Te topești de drag! Cât de FRUMOASĂ este fiica primarului Filip de la Rovinari! Imagini de la slujba de BOTEZ!

În weekendul care tocmai a trecut primarul orașului Rovinari, Robert Filip și soția sa Ana …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.