O unitate de procesare a laptelui din Bumbești-Pițic închisă temporar


În perioada 24 – 29.09.2019, inspectorii D.S.V.S.A. Gorj au efectuat controale și verificări tematice și fizice în unități supuse supravegherii și controlului sanitar-veterinar și pentru siguranța alimentelor de pe raza teritorială a județului Gorj.

„În timpul controalelor efectuate în această perioadă au fost aplicate următoarele sancțiuni contravenționale (Bumbești-Pițic):
– interzicerea temporară a livrării de lapte crud către unitățile de procesare a laptelui, până la remedierea deficiențelor constatate (carnete de sănătate ale animalelor nevizate de medicul veterinar cu privire la acțiunile sanitare-veterinare obligatorii; lipsa fișei de aptitudini care atestă controlul stării de sănătate a mulgătorului; lipsa buletinelor de analiză pentru testarea calității laptelui materie primă sub aspectul NTG și NCS)”, se arată într-un comunicat al DSVSA Gorj.

loading...
Loading...

Citește și

38 de ani de la revolta anticomunistă a minerilor din Motru! Primarul marchează momentul SEC, intenționează să schimbe denumirea Parcului Central

„Ceauşescu, PCR, pâinea noastră unde e?“, asta au strigat minerii din Motru în octombrie 1981, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: