Oamenii de afaceri din Gorj, față în față cu autoritățile locale și județene


Oamenii de afaceri din Gorj sunt invitați să participe joi, 27 septembrie 2018, la Forumul Oamenilor de Afaceri Gorjeni, organizat de Camera de Comerț și Industrie Gorj și Consiliul Județean Gorj. Evenimentul va avea loc în Sala Maură a Palatului Administrativ din Târgu-Jiu.

Scopul întrunirii este acela de creare, promovare și consolidare a unui mediu economic, dinamic și performant în județul Gorj.
Prima ediție a evenimentului, desfășurată în data de 30 august 2018, s-a bucurat de prezența și receptivitatea unui număr de 15 reprezentanți ai mediului si afaceri gorjean din principalele domenii ce definesc profilul economic al județului Gorj și a unui număr de 10 reprezentanți din partea autorităților publice locale și a instituțiilor județene.
Vor fi prezentate, cu prioritate, noutățile legislative din domeniu, după care vor fi abordate problemele întâmpinate de mediul de afaceri în derularea activității.
Evenimentul are loc lunar, în fiecare ultimă zi de joi.

loading...
Loading...

Citește și

Se INAUGUREAZĂ noul STADION de la Târgu-Jiu cu UN MECI al echipei PANDURII?

Marin Condescu crede că arena de patru stele ar putea fi inaugurată la prima partidă …

Un comentariu

  1. Care ,, autoritati locale ,, care ,, autoritati judetene,, ??????? Exista asa ceva in Gorj ? Cladirile autoritatilor sunt imbacsite , sunt populate cu sute de specimene analfabete profesional , fii si fice de politicieni locali corupti , amanti si amante ale acelorasi politicieni plus ale sefilor institutiilor respective ,nepoti si nepoate ale acelorasi politicieni de carton aparuti ca ciupercile dupa ciolaniada din 1989. Culmea e ca oamenii bine pregatiti si cinstiti nu se pot angaja in institutiile publice si sunt nevoiti sa someze sau sa ia calea exilului .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: