OFICIAL! Ce se întâmplă cu SALARIILE în CEO, după transferul contribuțiilor la angajat


Conducerea Complexului Energetic Oltenia a anunțat, ieri, printr-un comunicat remis presei, că va avea discuții cu liderii sindicatelor reprezentative, în cadrul cărora va fi prezentat și analizat, împreună cu aceștia, impactul transferului contribuțiilor sociale de la angajator la angajat și, implicit, măsurile ce vor fi aplicate pentru menținerea sau chiar creșterea nivelului actual al salariilor.

CE Oltenia a dat asigurări că va adopta măsurile necesare pentru un impact adecvat asupra veniturilor propriilor angajați, în vederea aplicării prevederilor Ordonanței de urgență nr. 79/2017 pentru modificarea și completarea Legii nr.227/2015 privind Codul fiscal.
”Orice decizie sau măsură care va influența veniturile angajaților va fi invariabil comunicată de către conducere către partenerii sociali și către salariați, în cazul în care vor exista astfel de situații”, se arată în comunicatul dat publicității luni.
Conducerea CEO precizează că va beneficia de sprijinul Ministerului Energiei pentru aplicarea OUG nr.79/2017 fără efecte negative asupra angajaților.
”Politica de personal adoptată pe parcursul acestui an a dovedit, prin beneficiile suplimentare acordate tuturor salariaților, că drepturile acestora constituie un obiectiv prioritar pentru actuala conducere a companiei care a avut în acest sens susținerea Ministerului Energiei. Reamintim că ministrul Energiei a aprobat pentru CE Oltenia etapele necesare procesului de armonizare a drepturilor salariale în concordanță cu atribuțiile, responsabilitățile și eforturile depuse la nivelul activității de producție și mentenanță”, se menționează în documentul amintit.

loading...
Loading...

Citește și

Fiul unui miner de la Cariera Peșteana, operat pentru a doua oară! ARE NEVOIE DE AJUTOR!

Tânărul Cristian Ovidiu Marcu, în vârstă de 25 de ani, va suferi o a doua …

2 comentarii

  1. Conducerea CEO minte cu nerușinare, salariații nu au primit nici un leu suplimentar, faptul că au lucrat în week-end e dreptul lor legal,iar cei ce nu au lucrat au suplinit lipsa celor în recuperări, iar salariile acestora sunt aceleași fără măriri.Cu sindicatele de le avem nu vom obține măriri nici la următorul contract colectiv,aşa că cei tineri orientați-va spre alte domenii mai bine plătite,nu vă distrugeți sănătatea prin noroaie pt doi bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: