Oficiu de Cadastru Gorj ANGAJEAZĂ


Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Gorj organizează concurs pentru ocuparea cu încadrare pe perioadă determinată a funcţiei contractuale de execuție, temporar vacante până la revenirea titularului pe post, de consilier cadastru gradul I – Biroul Avize şi Recepţii – Serviciul Cadastru.

Vechimea pe care trebuie să o aibă candidatul este de 3 ani și 6 luni, iar studiile de specialitate trebuie să fie studii universitare de licenţă sau studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă – specializarea cadastru, geodezie, topografie, topografie minieră, măsurători terestre.
Candidații mai au la dispoziție 2 zile pentru a-și depune dosarul de concurs, data limită fiind 11 decembrie 2018, ora 16:30.

Proba scrisă va fi pe data de 19 decembrie 2018, ora 10:00, iar proba interviu pe data de 27 decembrie 2018, ora 10:00.

loading...
Loading...

Citește și

Întârziere de 120 de minute pentru Interregio Cluj-Napoca-București! Trenul a staționat între Budieni și Copăcioasa

Circulația feroviară pe secţia de cale ferată 202, Târgu Jiu – Craiova, a fost oprită, …

Un comentariu

  1. Cui ii este dedicat „concursul”?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: