Omul care a RENUNŢAT la o PRIMĂ de 4 milioane de euro!

Fostul director general al grupului francez de distribuţie Carrefour, Georges Plassat a renunţat la indemnizaţia sa de plecare, în valoare de aproape patru milioane de euro, la presiunile Guvernului de la Paris care s-a declarat şocat de remuneraţia acordată lui Plassat având în vedere perioada dificilă prin care trece grupul Carrefour, transmite AFP.

La plecarea sa de la Carrefour, în luna iulie 2017, Georges Plassat a beneficiat de o indemnizaţie cu o valoare brută de 3,98 milioane de euro pe baza unei clauze de non-concurenţă. Teoretic, această clauză trebuia să garanteze că Georges Plassat nu va fi numit în conducerea unui rival al Carrefour, o probabilitate redusă având în vedere vârsta sa, 68 de ani în momentul plecării, şi problemele de sănătate.

‘Georges Plassat a informat consiliul de administraţie că a decis să renunţe la aplicarea clauzei de non-concurenţă şi în consecinţă la vărsarea indemnizaţiei de plecare corespunzătoare’ a informat sâmbătă Carrefour într-un comunicat de presă.

http://www.capital.ro/fostul-sef-de-la-carrefour-renunta-la-indemnizatia-de-plecare-la-presiunile-guvernului.html

loading...
Loading...

Citește și

Prognoza meteo pentru perioada 24 septembrie-7 octombrie

Administrația Națională de Meteorologie a emis luni, 24 septembrie, prognoza meteo pentru perioada 24 septembrie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.