OMV Petrom face angajări

Petrom_OMV

Compania petrolieră OMV Petrom angajează absolvenţi în domeniile: Inginerie Mecanică, Inginerie Civilă, Inginerie Chimică, Ştiinţa Materialelor, Automatizare şi Instrumentaţie, Inginerie Electrică, Ingineria Petrolului, Geologie, Geofizică, Inginerie de Zăcământ. Cei interesaţi trebuie să deţină diplomă de licenţă în una din disciplinele menţionate mai sus, disponibilitate de relocare în Bucureşti şi în alte locaţii din România şi să deţină cunoştinţe bune de limba engleză.

Pentru mai multe informaţii accesaţi pagina: http://www.omv.com/portal/01/com/jobs?umantisURL=/Vacancies/7610/Application/New/2?lang=ro

loading...
Loading...

Citește și

Sesizări grave făcute de o gorjeancă la adresa unei firme din Târgu Jiu!

O gorjeancă sesizează prin intermediul paginii sale de socializare faptul că o firmă din Târgu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: