Opt locuri vacante, doar patru ocupate! 56 de infirmiere s-au contrat în știință pentru opt locuri vacante la DGASPC Gorj!


56 de candidate au participat în perioada 28 octombrie-1 noiembrie 2019 la un concurs de ocupare a opt posturi contractuale de infirmier pentru DGASPC Gorj. Pentru Complexul de Reabilitarea Neuropsihiatrică pentru Adulți ,,Bâlteni”-Centrul de recuperare și reabilitare au concurat 37 de persoane, dar, doar 3 au obținut un punctaj mai mare de nota cinci. Pentru Centrul de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică al DGASPC au candidat alte 19 persoane, dar a promovat una singură.

Serviciul sigur în sistemul de stat și, în special, în cel de asistență socială, bine plătit, rămâne atractiv în Gorj, dovadă că pe posturile vacante din Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului concurența este masivă. Nu toți candidații se și pregătesc însă corespunzător pentru concurs, astfel notele obținute sunt extrem de mici. Două candidate au obținut la scris, la concursul de la începutul acestei luni, nota 0,1, trei 0,2, 11 nota zero, una nota 0,6, una 0,7, trei puțin peste nota 1,00 și doar două candidate o notă peste 2,50.
Câștigătoarele au avut note finale de 6,52, 8,10 dar și 8,20, doar trei posturi din opt la Complexul de Reabilitarea Neuropsihiatrică pentru Adulți „Bâlteni”-Centrul de recuperare și reabilitare fiind astfel ocupate.
Un alt loc vacant s-a ocupat cu nota finală 7,60, postul de infirmieră urmând a se presta la Centrul de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică al DGASPC.

loading...
Loading...

Citește și

IN-CRE-DI-BIL! Fiul patronului cofetăriei din Tg-Jiu unde a fost filmat un șobolan pe perete, numit șef la Protecția Consumatorului Gorj!

Comisarul Constantin Milosteanu, fiul acționarului majoritar al Societății de Alimentație Publică Cofetării Patiserii VENUS SA, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.