Orașul Tismana, REABILITAT cu peste 3 MILIOANE de LEI!


Oraşul Tismana va beneficia în scurt timp de un centru recreativ-educativ şi construirea unui drum de acces, asta după ce recent a fost semnat un contract de finanţare cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia.

Contractul a fost semnat în cadrul Axei prioritare 13 – Sprijinirea regenerarii oraselor mici si mijlocii, Obiectivul specific 13.1 – Îmbunatatirea calitatii vietii a populatiei în orasele mici si mijlocii din România
Principalele lucrări de intervenție, din cadrul proiectului, vor fi:
-Modernizare drum în lungime de 549,64 m
-Construire centru recreativ-educativ
-Amenajare teren de sport multifuncţional
-Echipare şi dotare specifică funcţiunii propuse: centrală termică pe combustibil solid (lemn, brichete de lemn, peleți din rumeguș), panouri solare pentru transformarea energiei solare in energie termica si folosirea acesteia pentru încălzirea apei, bazin etanș vidanjabil pentru colectarea apelor menajere, instalația de protecție împotriva trăsnetului, sistem pentru acumularea apei calde(puffer).
Valoarea totala a proiectului este de 3.354.504,91 lei, din care suma solicitata este de 3.269.099,64 lei (720.237,23 euro)

loading...
Loading...

Citește și

Cum să îți depozitezi corect pantofii

Chiar dacă suntem chiar în mijlocul sezonului rece, perioadă în care de regulă încălțăm doar …

2 comentarii

  1. Satul Racoti il mai asfaltati?

  2. Pentru canalizare nu se poate face un proiect, deoarece locuitorii din satul Celei si-au facut WC in casa dar nu si fose, deversand dejectiile in sant, unde miroase ingrozitor. Uitati-va pe santuri sunt pline de apa si alte mizerii chiar pe seceta. Este un focar de infectii, Directia de sanatate Gorj ar trebui sa vina in control si sa notifice locuitorii ca este legal si de bun simt sa-si construiasca o fosa.
    De ce nu a fost prevazut in proiect si satul Celei pentru introducerea gazelor naturale, fiind conducta trasa in satul vecin Godinesti.
    Asta inseamna inbunatatirea vietii si conditii de trai civilizat(gaze, canalizare si conducta de apa direct din izvorul de la Izvarna nu din alta sursa care nu e potabila, lasa sa bea apa buna alte localitati si in satul nostru pe unde trece conducta sa nu fie racordat)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.