ORGANIGRAMA CEO, bătută-n cuie! Ce posturi de conducere susţin sindicatele!


Organigrama CE Oltenia va fi gata săptămâna viitoare, administraţia CEO luând în calcul menţinerea unor posturi, la solicitările liderilor sindicali. De asemenea, şefii organizaţiilor sindicale au cerut şi înfiinţarea unor birouri, la fiecare EMC.

Liderii sindicali de la FNSE „Univers” au solicitat conducerii să menţină posturile de şefi adjuncţi de sectoare şi înfiinţarea unui birou de protecţie a muncii, la fiecare EMC. „ Noi am cerut conducerii companiei să nu desfiinţeze posturile de adjuncţi pentru că ar fi extrem de greu odată cu dispariţia lor, activitatea să fie desfăşurată în bune condiţii. Şi aşa este deficit de personal. Fiecare şef de sector are doi adjuncţi: unul pe parte mecanică şi altul pe parte electrică. Conducerea CEO a prevăzut desfiinţarea unui post din cele două. Aşa ceva nu e posibil, fiindcă un singur om ar trebui să se ocupe de toate şi nu cred că ar reuşi. Cei din administraţia CEO ne-au dat dreptate şi e foarte posibil ca aceste posturi să nu se desfiinţeze”,a spus Adrian Marciuc, preşedintele SME Jilţ.

loading...
Loading...

Citește și

Procurorul general al României a cerut instanței interdicție de părăsire a țării pentru Sorina și revizuirea deciziei de încuviințare a adopției fetiței. Judecătorii de la CA Craiova și procuroarea Pițurcă, anchetați de SIIJ!

Procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (PÎCCJ), Bogdan …

Un comentariu

  1. CE SA FACĂ SI LIDERII SARACII,ISI SUSTIN SI EI PRIETENII,CE DRACU!CER MULT ACOLO CITEVA BIROURI?NU SAU ZBATUT DESTUL SA NU FIE DISPONIBILIZARI?MERITA SI EI SA FIE ASCULTATI DE D-L MANAGER. CE NENOROCITI,CE IMPOSTORI ADUNATI LA UN LOC! TOTi ATOȚi LA UN LOC AR TREBUI LA UN LOC SA MEARGĂ, UN LOC RACOROS UNDE CHEFTEAUA ARUNCATA CU PRASTIA SA LE POARTE NOROC.LEGILE CARE AU FOST CINDVA IN TARA ASTA SAU CELE CARE SINT IN COREA DE NORD LI SAR FI POTRIVIT DE MINUNE.PROFITORI ORDINARI,SPAGARI SI IMPOSTORI NOTORII.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: