duminică , 16 februarie 2020 - 20:54

PACE în FNME! Pârvulescu s-a împăcat cu Marin Condescu

fnme-1-amk

Actualul președinte al Federației Naționale Mine Energie a fost de acord ca fostul să reprezinte USMO în Adunarea Generală a Acționarilor Clubului Pandurii.

Dan Pârvulescu pare că a trecut peste faptul că Marin Condescu a contestat în instanță alegerea sa în fruntea Uniunii Sindicatelor Miniere Oltenia. Liderul FNME a semnat, luni, un comunicat de presă prin care sindicatele membre asociate la clubul Pandurii sunt de acord ca fostul boss al clubului gorjean să le reprezinte în AGA. “Niciodată nu am fost certat cu Marin Condescu. Noi, sindicatele din Oltenia, am ajuns la un consens, pentru că trebuie să punem lucrurile în ordine. Nu neapărat eu, ci cele nouă sindicate. Acele sindicate au solicitat USMO-ului, mai bine zis Biroului Executiv al USMO, care este încă înregistrat la Tribunalul Gorj, să facă demersuri de convocare așa cum trebuie a unei conferințe. Nu așa cum au făcut-o data trecută, iar acest lucru se va întâmpla, cum ați văzut și în acel comunicat dat de dumnealor și contrasemnat și de noi, de sindicat. Chestiunea asta am spus-o dintotdeauna. Cred că niciun salariat nu ar fi împotrivă să se reia finanțarea la Pandurii, atâta timp cât li s-ar reface drepturile salariale și alte drepturi pe care le aveau dumnealor în 2012. Dar e cale lungă până atunci, pentru că ar trebui ca piața de energie să redevină ce a fost pentru Complexul Energetic Oltenia. Nu eu hotărăsc dacă Marin Condescu va participa la negocierea noului CCM, hotărâm toți, pentru că se va hotărî atunci când va fi o conferință USMO. Relația dintre mine și Marin Condescu e la fel ca întotdeauna, nu ne-am schimbat relația niciodată. Am fost colegi și atât”, a declarat Dan Pârvulescu.Loading...

Citește și

Bombă în politică! Iordache a trecut la PSD, deocamdată fără funcție

În ședința BPJ-ului PSD Gorj, de joi seara, a fost anunțată trecerea fostului lider ALDE, …

Un comentariu

  1. mai bine asa cu pace

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.