Pădurarii PRIVAȚI de la Bustuchin fac împăduriri la Grădiștea! Pe 1,3 milioane de lei!


Regia Națională a Pădurilor Romsilva are în vedere realizarea lucrărilor silvice obligatorii atât la Ocolul Silvic Grădiște și la Ocolul Silvic Petroșani. Lucrările de la Grădiștea se vor realiza cu pădurari din Bustuchin.

În total, vor fi plătiți 1.925.287 către două firme private de profil pentru a realiza lucrările silvice ce se impun. În general, Romsilva uzează de acest tip de contracte pentru a asigura lucrările ce se impun în teren.
În pădurile ce aparțin Ocoalelor Silvice de la Grădiștea și Petroșani se vor realiza în perioada următoare lucrări de regenerare a pădurilor, completări curente, întreținerea culturilor tinere, ajutorarea regenerării naturale, degajări, curățiri, strângerea materialului lemnos rezultat din curățiri efectuate în suprafețe de probă. Vor fi inventariate produsele secundare, pepinierele şi solariile, se va realiza îngrijirea surselor de semințe și de asemenea se vor face recoltări de seminţe.
Interesant este că în pădurile de la Grădiște va lucra o echipă de pădurari de la Bustuchin, din județul Gorj, valoarea lucrărilor ridicându-se la 1.363.696 lei. În pădurile din zona Petroșaniului vor lucra pădurari din Păltiniș, Caraș-Severin, valoarea lucrărilor fiind de 561.590 lei.

loading...
Loading...

Citește și

O anumită categorie de gorjeni își primesc banii înapoi pe contribuția la sănătate. Vezi motivul și de când pot fi restituite sumele de bani

Veste importantă pentru gorjeni. Dacă ai plătit contribuţia la sănătate pentru anii 2015-2017 trebuie să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: