Păduricea deputatului Vâlceanu costă CEO-ul PATRU loturi de CASĂ!


• Parlamentarul, ironizat de un sindicat

Pe pagina oficială de facebook a Sindicatului Liber EMC Roșia a fost postat, miercuri seară, un mesaj ironic la adresa deputatului PNL, Dan Vâlceanu. Asta legat de intervențiile publice ale parlamentarului, în problema lipsei echipamentelor de lucru din companie, interesul politicianul fiind considerat unul complet umbrit de interesele personale ale liderului liberal. Vâlceanu este acuzat astfel că, urmare a intereselor respective, CE Oltenia are de suportat cheltuieli exorbitante.

 

Mesajul a fost însoțit de patru fotografii, care înfățișează, potrivit postării, păduricea deputatului aflată pe raza comunei Fărcășești care stă în calea excavatoarelor, proprietarul negociind în schimbul lotului forestier în cauză, acordarea a patru loturi de casă în Târgu-Jiu. ,,În aceste fotografii puteți observa păduricea sau mai bine zis, pâlcul de copaci din Fărcășești, Cariera Roșia, pădurice pentru care domnul deputat Dan Vîlceanu, cere la schimb de la C.E.Oltenia, 4 loturi de case in Tg-Jiu”, se precizează în postare, cu mențiunea că, din această cauză, Cariera Roșia are cel puțin 5 excavatoare blocate și a fost nevoie ca CEO să suporte cheltuieli enorme!
„Îl întrebăm public pe domnul deputat din Parlamentul României, domnul președinte PNL Gorj, Dan Vîlceanu, oare câte echipamente de lucru pentru mineri ar fi putut cumpăra C.E.Oltenia, în locul cheltuielilor enorme pe care a fost nevoită să le suporte compania, cu blocajul făcut de păduricea domnealui !?,” se mai arată în postarea respectivă, de pe rețeaua de socializare.
Nu este pentru prima dată când contractele și pretențiile familiei Vâlceanu legate de CE Oltenia apar în spațiul public, arătând că intervențiile deputatului în problema companiei nu sunt deloc dezinteresate.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Un comentariu

  1. C.popescu.mantog

    O pădurice, oricât ar fi de padurice, tot ii trebuie vreo 10 ani pentru a arata ca8 o pădurice și nu ca un tufaris.. Dar când îți plantezi doua VACI *de marca*/rasa, acum vreo 6 luni, drept în fără excavatorului, apoi tipi cat de țin bojocii ca ai dita*i FERMA și trebuiești RECOMPENSAT ca atare, cum vi se pare??!! Întrebați-l pe escrocul de isvan, ca despre el e vorba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.