Palmares Festival Folcloric „Sofia Drăghici” ediția a IX-a 2019


Consiliul Judeţean Gorj, Primăria Căpreni, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționle Gorj și Şcoala Populară de Artă Târgu-Jiu au organizat o nouă ediție a Festivalului Folcloric „Sofia Drăghici” în data 30 iunie 2019 la Şcoala Generală din Căpreni. Au participat concurenţi de pe Valea Amaradiei,Valea Gilortului și alte localităţi din judeţul Gorj şi din judeţele învecinate.

Iată care sunt câștigătorii:
Secțiunea soliști vocali 7-13 ani
Premiul I a fost câștigat de Mitran Melinda. Premiul al II-lea a fost câștigat de Floarea Daria, iar premiul al III-lea de către Denisa Pârlăgeanu și Cojocaru Miruna. Mențiunile au fost castigate de Nedelcu Sorana, Galbenu Tania și Prunaru Magda.

Secțiunea soliști vocali 14-18 ani
Premiul I a fost câștigat de Popescu Simina acordat de Consiliul Județean Gorj prin Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj. Premiul al II-lea a ajuns la Bartic Maria și a fost aordat de Primăria și Consiliul Local Căpreni. Premiul al III-lea a fost câștigat de Cârloiu Maria și a fost acordat de Consiliul local și Primăria Căpreni. Mențiunea a ajuns la Dincă Ștefania.

Secțiunea soliști instrumentiști categoria 7-14 ani
Premiul I a fost câștigat de Ciobanu Patric și a fost oferit de Consiliul Județean Gorj prin Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj. Premiul al II-lea a revenit lui Brabete Ana Maria, premiu oferit de Primăria și Consiliul Local Căpreni. Premiul al III-lea a fost câștigat de către Radu Bianca și premiul a fost oferit de Primăria și Consiliul Local Căpreni. Mențiunea pe această secție afost castigată anul acesta de către Stoienescu Fabiana.

Secțiunea soliști instrumentiști categoria 15-20 de ani
Premiul I a fost câștigat de către George Alexandra, premiul II de către Dabu Andrada și premiul III de către Spânu Daniel. Mențiunea la această categorie a ajuns la Fălcău Cosmina.

Grupuri instrumentale
Premiul I a fost câștigat de formația de naiști și fluierași din Bustuchin. Premiul al II-lea a fost câștigat de Grupul Instrumental din Căpreni, iar premiul al III-lea a revenit GRupului Instrumental din Stoina.

Dansuri Populare
Premiul I în oferit de Consiliul Județean Gorj prin Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj a fost câștigat de ansamblurile din Căpreni, Logrești și Bustuchin.
Premiul II oferit de Consiliul local și Primăria Căpreni au revenit ansamblurilor din Stoina, Berlești și Stejari. Premiul IIi oferit de Consiliul local și Primăria Căpreni a revenit celor din Licurici, Bălești și Hurezani.

loading...
Loading...

Citește și

Tot ce trebuie să știi despre declarația unică 2020

Declaraţia unică are câteva modificări faţă de cea de anul precedent. Este vorba despre Declarația …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.