Palmares festivalul cântecului, jocului și portului oltenesc „Ciuperceni – plai de cântec și de dor” ediția a XI-a 2019

Festivalul – concurs al CÂNTECULUI, JOCULUI ŞI PORTULUI OLTENESC a avut loc în data de 29 iunie 2019, în pitoreasca localitate gorjeană – Ciuperceni, la căminul cultural modernizat anul trecut.

SECŢIUNILE FESTIVALULUI:
1. Solişti vocali,
2. Solişti instrumentişti,

Iată care sunt câștigătorii:

Secțiunea soliști vocali
Premiul I a fost câștigat de Medeleanu Maria și a fost acordat de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj, iar premiul al II –lea a fost câștigat de către Mitran Melinda oferit tot de către CJCPCT Gorj.
Hârșovescu Cosmina a câștigat premiul al III-lea, fiind acordat de către Primăria și Consiliul Local Ciuperceni. Mențiunea a ajuns la Falcoe Iulia din Pârâul de Pripor în valoare de 50 de lei, oferită de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj.

Secțiunea soliști instrumentiști
Premiul I în valoare de 150 de lei a fost câștigat de Enășteanu Andreea, iar premiul al II-lea în valoare de 100 lei de către Ciobanu Patric din Târgu Jiu, premiile fiind acordate de către Primăria și Consiliul Local Ciuperceni. Premiul III a ajuns la Prunaru Magda.

Pentru secțiunea port popular premiul I a fost câștigat de către Hârșovescu Cosmina.

loading...
Loading...

Citește și

Mai multe obiecte pierdute se află în posesia polițiștilor locali din Târgu Jiu!

În perioada 23.06.2019 – 14.07.2019, polițiștii locali cu atribuții în domeniul ordinii publice, în timp …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: