Palmares festivalul cântecului, jocului și portului oltenesc „Ciuperceni – plai de cântec și de dor” ediția a XI-a 2019

Festivalul – concurs al CÂNTECULUI, JOCULUI ŞI PORTULUI OLTENESC a avut loc în data de 29 iunie 2019, în pitoreasca localitate gorjeană – Ciuperceni, la căminul cultural modernizat anul trecut.

SECŢIUNILE FESTIVALULUI:
1. Solişti vocali,
2. Solişti instrumentişti,

Iată care sunt câștigătorii:

Secțiunea soliști vocali
Premiul I a fost câștigat de Medeleanu Maria și a fost acordat de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj, iar premiul al II –lea a fost câștigat de către Mitran Melinda oferit tot de către CJCPCT Gorj.
Hârșovescu Cosmina a câștigat premiul al III-lea, fiind acordat de către Primăria și Consiliul Local Ciuperceni. Mențiunea a ajuns la Falcoe Iulia din Pârâul de Pripor în valoare de 50 de lei, oferită de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj.

Secțiunea soliști instrumentiști
Premiul I în valoare de 150 de lei a fost câștigat de Enășteanu Andreea, iar premiul al II-lea în valoare de 100 lei de către Ciobanu Patric din Târgu Jiu, premiile fiind acordate de către Primăria și Consiliul Local Ciuperceni. Premiul III a ajuns la Prunaru Magda.

Pentru secțiunea port popular premiul I a fost câștigat de către Hârșovescu Cosmina.

loading...
Loading...

Citește și

Novăcenii sărbătoresc “140 de ani de la nașterea lui Dumitru Brezulescu”

Primăria Orașului Novaci prin Casa de Cultură Novaci, Obștea Banca Gilortul Novaci și Liceul Teoretic …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: