duminică , 26 ianuarie 2020 - 11:13

Până când poţi viza carnetul de rentier!

fermieri

Termenul limită pentru vizarea carnetelor de rentier agricol este la 31 august, 2015. Vizarea le permite agricultorilor să intre în posesia rentei viagere aferentă anului 2014.

Pentru a-şi viza carnetele, rentierii gorjeni se pot adresa Centrului Judeţean de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, personal sau prin mandatar, în baza unei procuri autentice. De asemnea, conducerea APIA Gorj anunţă că începând cu 25 august se vor demara o serie de controlale la faţa locului pentru a verifica respectarea condiţiilor şi cerinţelor de accesare a schemelor de plată în sector animalier din campania 2015.

loading...
Loading...

Citește și

Tot ce trebuie să știi despre declarația unică 2020

Declaraţia unică are câteva modificări faţă de cea de anul precedent. Este vorba despre Declarația …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.