duminică , 21 octombrie 2018 - 22:20

Pandurii își joacă șansa de a reveni pe podium


Pandurii Târgu Jiu va juca pe teren propriu cu UTA Arad vineri, 5 octombrie, cu începere de la ora 16:00. Jucătorii caută din nou victoria, ceea ce ar putea readuce Pandurii pe podium. Înainte de etapa a zecea, Pandurii este pe locul 4, la egalitate de puncte cu echipele de pe locurile 3 şi 5, respectiv Academica Clinceni şi FC Argeş.

Arădenii au prins o perioadă nefastă, astfel că vin la Târgu Jiu să recupereze puncte pierdute în ultimele etape. Dar, Pandurii este pe val, publicul i-a fost alături la fiecare meci disputat la Târgu Jiu, astfel că porneşte cu prima şansă în meciul de vineri. Arădenii au avut trei eşecuri la rând, cu Academica Clinceni, Sportul Snagov şi Baloteşti, antrenorul Ionuţ Popa spunând despre echipa sa că era obosită. „Meciul cu Iaşi din Cupă ne-a stors efectiv. Nu vreau să fie o scuză asta. Doar că eu ştiu ce înseamnă să nu gândeşti un joc şi atunci capotezi şi fizic. Încercăm să mergem mai departe”, spunea antrenorul de la UTA.

Meciul Pandurii – UTA va fi disputat pe terenul sintetic din Târgu Jiu, de a cărui calitate se plâng oaspeţii atunci când pierd meciurile. Antrenorul pandurilor, Adrian Bogoi, a spus însă că este mulţumit de calitatea terenului, care nu ar avantaja în niciun fel echipa sa.

loading...
Loading...

Citește și

Balint: „Pandurii nu ne-a surprins cu nimic”

Etapa a 12-a a Ligii 2 a consemnat primul eşec pentru singura echipă rămasă neînvinsă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.