Panică doar pentru unii la Peșteana de coronavirus! Vecinul primarului și vărul vicelui de Bîlteni ară nepăsători în albia majoră a Jiului


Legea interzice efectuarea de lucrări în albia majoră a Jiului dar, cu toate acestea la Peșteana, localitate afectată de suspiciuni de coronavirus, se ară în digul râului. Aici, rude ale șefilor administrației locale sunt acuzate că s-ar fi apucat să pregătească terenul pentru a semăna porumbi, convinși fiind că populația este preocupată de virus și nu de activitățile lor ilegale. Situația a fost reclamată, ieri, de un cetățean, autorităților competente.

Vecinul primarului de Bâlteni și verișorul primar al vicelui au fost ambii reclamați la SGA Gorj, miercuri, că execută lucrări în albia majoră a râului Jiu. Cei doi au arat terenul pe digul Jiului cu două tractoare, asta, ieri după-amiază când localnicii din Peșteana erau înnebuniți de veștile legate de coronavirusul care putea fi împrăștiat în localitate de italianul plecat recent din Gorj.

Deși la SGA s-a anunțat, telefonic, incidentul, nimeni nu s-a prezentat la fața locului, măcar să îi ia la întrebări pe cei doi.
Cei doi tractoriști nu au terenuri în zona digului, spun localnicii, dar ar executa lucrări pentru viceprimarul localității, susțin martorii care au văzut utilajele la arat.
De altfel, în zonă s-a și semănat grâu, în toamna anului trecut.

Vicele Scutaru este de la PNL, ca și directorul SGA Gorj pus la conducere, fără concurs, prin susținerea lui Dumitru Leușean, prim-vicepreședintele PNL Gorj. Directorul SGA este fostul informatician și lider de sindicat al instituției.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.