Panică la SJU Târgu Jiu! Curățenie generală că vine ministrul Sănătății!


Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu a fost în alertă, de la jumătatea săptămânii trecute, după ce de la vârful unității medicale s-a dat vestea că este posibil ca Sorina Pintea să revină la unitatea medical din municipiu într-un control inopinat. Administratorul spitalului a băgat astfel în priză tot personalul auxiliar, bolnavii spunând că brusc li s-au schimbat lenjeriile de pe paturi, s-a spălat la băi și s-a dat cu mătura alert în saloane.

Vestea că Sorina Pintea va veni în control la SJU a instituit panica în cele trei spitale din Târgu-Jiu, bolnavii spunând că deși nu văzuseră până miercuri și mai ales joi prea interesate femeile de serviciu să le facă curățenie în saloane. În acele zile însă, minune, s-a făcut curățenie lună și li s-au schimbat și lenjeriile de pe paturi. Pacienții spun că la rândul lor au auzit de la personalul panicat că era așteptată vizita ministrului Sănătății, care amenințase că revine la Târgu-Jiu cu rezultatul raportului de control pe care trebuia să-l aducă în timpul campaniei electorale. Faza este însă că ministrul nu a mai venit, dar a rămas măcar curățenia, s-au bucurat pacienții care spun că s-au internat la două stele și s-au externat la patru.
Vineri însă Sorina Pintea a făcut un control dar la un spital din București. Ministrul Sănătății a efectuat o vizită inopinată, vineri dimineața, mai exact, la Institutul Național de Pneumoftiziologie „Marius Nasta“, transmite DC News. Vizita ministrului ar fi vizat o secție exterioară a spitalului, unde sunt internați și pacienți bolnavi de tuberculoză. Sorina Pintea ar fi fost nemulțumită că în sala de așteptare, situată în imediata apropiere a Secției de Tuberculoză, pacienții nu purtau mască, nu existau mănuși sau substanțe dezinfectante.

loading...
Loading...

Citește și

E dă film! Administratorii Minprest și-au ales președintele: juristul Sebi, de la insolventa UEF!

Sebastian Gheorghe Brânzan a fost ales, de colegii săi liberali, președinte al Consiliului de Administrație …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.