Parc reșapat pentru copiii dintr-un cartier nepretențios din Târgu-Jiu! Toboganele rupte din Parcul Central, aruncate în BATJOCURĂ în ,,noul” spațiu de joacă


Autoritățile din municipiul Târgu-Jiu au permis, cu scurt timp în urmă, realizarea unui loc de joacă pentru copiii de pe strada Sublocotenent Gheorghe Bărboi(fosta stradă A.I.Cuza) într-o maximă nepăsare. Mai exact, noul loc de joacă a fost încropit cu toboganele rupte, vechi și distruse, mutate forțat din Parcul Central, asta după ce autoritățile locale au fost obligate să cumpere echipamente noi pe motiv că, cele vechi le puneau în pericol viața copiilor care se jucau acolo. Părinții micuților le arată acum obrazul celor din conducerea Primăriei Târgu-Jiu care au aprobat noul loc de joacă în care au aruncat pur și simpli echipamentele aflate într-o stare deplorabilă.

În septembrie, autoritățile municipale se lăudau că locul de joacă din Parcul Central a fost reînnoit! De altfel, doar locul respectiv a fost dotat în totalitate cu echipamente noi, asta după ce mai mulţi cetăţeni au făcut mai multe reclamații privind situația locurilor de joacă din Târgu-Jiu. Aceştia au criticat în special situaţia părculeţului aflat la numai câţiva pași de operele marelui sculptor Constantin Brâncuși, unde se găseau leagăne şi un topogan rupt, dar şi foarte multă mizerie.
Nimeni nu s-a gândit însă că primăria va reșapa aceste echipamente, folosindu-le pentru încropirea unui nou loc de joacă într-un cartier fără prea mari pretenții din municipiul Târgu-Jiu. Așa echipamentele vechi și distruse au apărut în zona A. I. Cuza, mai exact la locul de joacă de pe strada Gheorghe Bărboi. Părinții copiilor din zonă s-au arătat revoltați de batjocura la adresa lor și a micuților și le-au bătut obrazul reprezentanților primăriei, sesizând Gorj-Domino de parcul ,,minunat,, realizat de autoritățile orașului.
„Dupa 10 ani de așteptări după un parculeț, copiilor din strada sublocotent Gheorghe Barboi li s-a montat un parculeț cu tobogane rupte, tobogane ce fuseseră amplasate în Parcul Central, iar în urma sesizărilor au fost dezasamblate și ansamblate iar în parculețul din cartierul nostrum. Asta desi acestea erau într-o stare mai mult decât deplorabilă’’ a sesizat un părinte la Gorj-Domino.

loading...
Loading...

Citește și

Peste 5,8 miliarde de lei vechi, prejudiciu la o PRIMĂRIE din Gorj! Edilul s-a pontat la serviciu deși era în vacanță în Israel!

Camera de Conturi Gorj a transmis la începutul acestei luni Consiliului Local Țicleni raportul de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: