Parcări moderne pentru deținătorii de autoturisme din Rovinari


Parcare modernă, cu peste 50 de locuri, deschisă în Rovinari. Aceasta fost amenajată în zona noului bloc de locuințe ANL P18. Tot ce trebuie să facă acum rovinărenii din această zonă este să meargă la primăria orașului și să depună cerere pentru repartizarea unei parcări. Primarul orașului, Robert Filip, dă asigurări că astfel de parcări vor mai fi amenajate și în zonele de blocuri cum ar fi cel de T-uri, E-uri, A-uri si G-uri.

„Importanța acestui proiect vine în contextul amenajării parcărilor de reședință de la nivelul Orașului Rovinari, zona în care a fost amenajată această parcare devenise în ultimul timp un spațiu insalubru, de asemenea, acest teren neavând o utilitate publică, am hotărât sa dezvoltăm o parcare modernă. Am certitudinea ca, prin parcarea pe care o dăm in folosință, de săptămâna viitoare, vom putea acoperi necesitățile locatarilor din această parte a orașului. Totodată, vreau să informez toți rovinărenii că urmează să dezvoltăm parcări rezidențiale și în următoarele zone: T-uri, E-uri, A-uri si G-uri”, a anunțat primarul orașului Rovinari, Rober Dorin Filip.

Loading...

Citește și

Se deschide un NOU TEATRU la Târgu Jiu!

În aproximativ o lună de zile își deschide porțile un nou teatru la Târgu Jiu! …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.