duminică , 8 decembrie 2019 - 15:09

Parcări rezidențiale din Târgu-Jiu, distribuite cu SCANDAL! 400 de solicitări pe 230 de spații vacante! VIDEO

În jur de 400 de târgujieni de la șase blocuri situate în zona 8 Mai-A.I.Cuza din Târgu-Jiu, într-un cuvânt în fața Pieței Mici a municipiului, s-au adunat marți într-o parcare situată în spatele blocurilor de pe strada 22 Decembrie 1989 pentru a le fi repartizate un loc de parcare. Solicitanții au depus, în prealabil cereri, la Primăria Târgu-Jiu pentru a primi un loc de parcare pentru care anual vor plăti 120 de lei. Peste 100 dintre solicitanți au rămas azi fără loc de parcare, prioritate la un astfel de spațiu având cei mai vechi proprietari din bloc.

Repartizarea locurilor de parcare pentru solicitanții celor șase imobile din municipiu s-a făcut cu peripeții, nervi și nemulțumiri, proprietarii, mai mulți decât spațiile vacante, având pretenții la un spațiu cât mai aproape de scara unde locuiesc, în fața ori în spatele blocului, lângă sau mai departe de gurile de canal existențe în parcări. Reprezentanții primăriei au făcut față cu greu nemulțumirilor, mai ales că proprietarii care s-au mutat în blocurile menționate după 2013 au rămas cu buzele umflate.
Mai exact, parcările s-au distribuit în funcție de vechimea proprietarilor, blocurile menționate fiind construite între anii 1975-1982.
Solicitanții au fost strigați la microfon și li s-a atribuit un spațiu de parcare. Reprezentanții administrației municipale i-au anunțat pe solicitanții care aveau datorii neachitate la taxe și impozite ori chiar amenzi neplătite, nu vor putea semna un contract pentru un loc de parcare până la achitarea debitelor restante.
Solicitanții au avut posibilitatea, în limita spațiilor, să își aleagă locul dorit.
Cei care au rămas fără parcare pot solicita un astfel de spațiu anul viitor, asta dacă actualii proprietari nu își achită locul de parcare preluat azi.
Parcările rezidențiale sunt publice între orele 8-17:00, spuneau cetățenii, abia apoi intrându-și în drepturi plătitorii acestor spații, lucru care a nemulțumit solicitanții. Asta deși spațiile sunt la strada principală, iar alte locuri de parcare în zonă nu există.

loading...
Loading...

Citește și

VIDEO: Camion încărcat cu lemne, în flăcări pe un drum național

Pompierii au intervenit, joi seara, pe DN 67 D, în localitatea Arcani, unde un camion …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: