Parcuri în municipiu unde copiii se pierd prin iarbă și bălării!


Pare incredibil dar este adevărat. În Motru, în zona blocurilor N3-N4, parcurile pentru cei mici au fost înghițite la propriu de iarba crescută haotic și de bălării. Părinții au decis să-și strige problema pe grupurile de socializare, atrăgând atenția Direcției Publice din localitate că nepăsarea salariaților se vede și se simte, cei care ar trebui să folosească spațiile de agrement, fiind puși în imposibilitatea de a o face.

Parcurile pentru copii de la două blocuri din Motru sunt de domeniul fantasticului. Aici, leagănele, toboganele și mobilierul folosit pentru copii este acoperit pe jumătate de desiș. Prin zonă nu a trecut, cu siguranță, niciun angajat al Direcției Publice, care ar trebui să se ocupe de îngrijirea orașului. Directorul Direcției nici atât, pentru că nu credem că ar fi scăpat necriticat de părinții care își țin copii departe de locurile de joacă de la bloc, pe motiv că ar putea fi mușcați de șerpi ori de căpușe.
O mămică și-a strigat supărarea pe pagina sa de socializare, postând într-un grup accesat în Motru. Femeia a arătat cum se prezintă parcul în care copilul ei vrea totuși să se joace. Femeia s-a întrebat retoric dacă cei de la Direcția Publică Motru și-ar lăsa copii să se joace în aceste parcuri. Părinții așteaptă ca astăzi, salariații Direcției Publice să îndrepte totuși situația deoarece în câteva zeci de minute ar readuce parcurile la normalitate.

loading...
Loading...

Citește și

S-au luat de la o femeie! Cine sunt clubberii care s-au bătut la Caractere! Unul a ajuns în arestul poliției, altul are șase copci în cap!

Doi tineri, șefi ai reprezentanțelor zonale ale unor firme cunoscute, au fost protagoniștii unui scandal …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: