duminică , 16 februarie 2020 - 20:57

Parlamentarii gorjeni cu mandatele la purtător. Iriza: Disponibilizările de la CEO nu-și au rostul. Vîlceanu: Garantez că o să fac mai mult decât cei de la PSD și ALDE

parlamentari1

Parlamentarii gorjeni și-au preluat, ieri, oficial, mandatele de la Biroul Electoral Județean. Victor Ponta, ales deputat de Gorj pentru a patra oară, a lipsit de la ceremonie, în schimb au fost prezenți ceilalți deputați, Alin Văcaru, Mihai Weber și Elvira Șarapatin, de la PSD, precum și Dan Vîlceanu de la PNL.
Florin Cârciumaru (PSD) și Scarlat Iriza (ALDE) și-au preluat și ei mandatele de senatori de la președintele BEJ, Doina Florentina Săvulescu.

elvira-sarapatin

Deputații și senatorii gorjeni erau optimiști, ieri, la preluarea mandatelor de la Biroul Electoral Județean și au vorbit despre interesul cetățenilor, prioritățile județului, legile pe care își doresc să le inițieze și mai ales despre faptul că își doresc să se țină de cuvânt.
Cu excepția lui Victor Ponta, toți ceilalți șase deputați și senatori de Gorj și-au preluat mandatele, iar mâine vor depune jurământul în plenul Parlamentului.
Șefa femeilor social-democrate de la Gorj, Elvira Șarapatin, aleasă deputat, era de-a dreptul entuziasmată la preluarea mandatului și a declarat că deja a preluat câteva probleme ale gorjenilor pe care speră să le rezolve. ”Merg în parlament cu gândul, foarte serios, de a servi comunitatea, de a servi cetățenii, de a servi țara până la urmă. Am de gând să reprezint interesele cetățenilor. Deja au venit foarte mulți oameni la mine, pentru că lumea care mă cunoaște s-a bucurat foarte mult, oameni de bine, oameni cu suflet, și mi-au adus problemele lor. Le voi duce acolo unde trebuie să fie prelucrate și așezate și rezolvate în interesul oamenilor”, a afirmat Elvira Șarapatin.

alin-vacaru

Deputatul PSD Alin Văcaru a anunțat că printre prioritățile sale se regăsește o inițiativă de simplificare a legislației fondului funciar. ”Este o responsabilitate foarte mare pe care ne-au acordat-o gorjenii. Trebuie să facem front comun toți parlamentarii, indiferent de formațiunea politică, să facem tot ce le-am promis gorjenilor în această campanie. Trebuie să ne ținem de cuvânt, altfel vom plăti fiecare dintre noi. Eu sunt dispus să mergem pe teren, să stăm de vorbă cu primarii, cu factorii de decizie, cu societatea civilă, să găsim soluții viabile pentru județul Gorj. În primul rând trebuie să găsim o soluție de simplificare a legislației în ceea ce privește fondul funciar. Vă spuneam și când am fost prefect, că am fost nemulțumit de această activitate pentru că sunt foarte multe lacune legislative”, a declarat Văcaru.

Iriza: Vechea guvernare să uite de disponibilizări la CEO

scarlat-iriza

Scarlat Iriza este cel mai norocos dintre parlamentarii de Gorj: îi va înceta mandatul de deputat și va deveni senator, după ce a obținut postul cu mari emoții, în urma redistribuirii. Iriza a precizat că va introduce în dezbaterea parlamentarilor alte două legi prin care să scape CEO de la faliment. ”Am făcut o lege, după cum știți, Legea energiei și mai am încă două legi pe tapet, doar să le semneze și colegii mei și să le dăm drumul în cel mai scurt timp pentru ca CEO să nu dea faliment. În același timp, să uite vechea guvernare de disponibilizări la CEO pentru că nu își au rostul. În această campanie am fost în toate subunitățile CEO și chiar este nevoie de personal și nu mă refer la TESA, ci personal direct productiv”, a susținut parlamentarul.

Vîlceanu : O să fac mai mult decât cei de la PSD și ALDE, la un loc

dan-vilceanu

Singurul parlamentar al opoziției în Gorj, Dan Vîlceanu, a susținut că va fi un deputat activ și va face pentru județ mai mult decât toți parlamentarii puterii, împreună. ”Vă garantez că o să fac mai mult decât cei de la PSD și ALDE, la un loc. Deja le știm activitatea și cred că nimeni nu mai are speranțe. Voi încerca să nu-i dezamăgesc pe gorjenii care m-au votat, sunt vreo 20 de mii care mi-au dat votul și cred că au nevoie de o opoziție puternică și corectă și de un parlamentar de Gorj, pe bune”, a precizat Vîlceanu.

Loading...

Citește și

Sute de locuri de muncă în Spania, la cules de fructe roșii! ANUNȚUL făcut de AJOFM Gorj

Reprezentanții Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj promovează sute de locuri de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.