sâmbătă , 18 ianuarie 2020 - 17:09

PAŞI pentru MODERNIZAREA Casei de Cultură a Sindicatelor din Târgu-Jiu


Şeful Serviului Investiţii din cadrul Primăriei Târgu-Jiu, Raul Chiriac, a depus la Ministerul Culturii patru proiecte pentru care municipalitatea aşteaptă finanţare.

Autorităţile locale speră să obţină bani pentru reabilitarea Casei de Cultură, realizarea unui centru cultural multifuncțional pentru tineri lângă fostul Liceu Auto, a unui un complex artistic la Liceul de Arte “Constantin Brăiloiu” și reabilitarea teatrului de vară.“Au fost depuse patru proiecte la Ministerul Culturii. Primul este legat de reabilitarea şi modernizarea Casei de Cultură, ţinând cont de faptul că obiectivul a fost preluat de municipalitate. Se va reabilita şi moderniza întreaga locaţie, în suprafaţă desfăşurată de 3926 de metri pătraţi, pornind de la instalaţii, finisaje, arhitectură, structură, bineînţeles, pe baza expertizei. Se vor reface, de asemenea, instalaţiile electrice, de climatizare, de ventilaţie, audio, video, sala de spectacole, de asemenea, va fi reamenajată. Întregul mobilier va fi schimbat, inclusiv cele 700 de scaune. Pe lângă acest proiect, au mai fost depuse încă 3 proiecte. Acolo, au fost elaborate studii de fezabilitate anterior şi este vorba de un centru cultural multifuncţional pentru tineret, o clădire cu parter şi două etaje, pe care o propunem amplasată la fostul Liceu Auto din zona Debarcader, langă sediul Hidroelectica. Şi încă două proiecte care au fost depuse. Este vorba de un complex artistic la Liceul de Arte. Este vorba de o clădire cu parter şi două etaje, cu sală de spectacole de 170 de locuri, iar cel de-al patrulea proiect este reabilitarea şi modernizarea teatrului de vară”, a declarat Raul Chiriac.

loading...
Loading...

Citește și

Control al Direcției Publice la o primărie din Gorj! Edilul a cerut verificarea, supărat pe asistenții comunitari

Un control amplu s-a desfășurat ieri la Primăria Albeni, câțiva reprezentanți ai Direcției de Sănătate …

2 comentarii

  1. Raule la cat ai furat tu, stie toata lumea ca ai sute de mii de euro ! Pai cum explici tu vila de pe insulita? Care si mutat o pe numele fetei…de frica

  2. Multimilionar in euro baiatul .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.