Patroana unui cunoscut salon de înfrumusețare din Târgu Jiu s-a CĂSĂTORIT! A STRĂLUCIT în rochia albă de MIREASĂ! Galerie FOTO


După ce la mijlocul săptămânii trecute a spus „Da” în fața ofițerului de stare civilă, în weekendul care tocmai a trecut a spus „Da” și în fața altarului. Frumoasa Alisa Nanu, fostă Coroi, s-a căsătorit religios în acest weekend cu soțul ei Laurențiu. Slujba religioasă a avut loc la Catedrala ,,Sfinții Împăraţi Constantin și Elena” din Rovinari, iar petrecerea de după a fost organizată la restaurantul de pe Insulița din Târgu Jiu.

Alisa pur și simplu a strălucit în ziua cea mare! Frumoasa brunetă, devenită mamă de curând, a optat pentru o rochie albă de mireasă tip prințesă. Voalul a fost și el unul lung până în pământ, iar cea de-a doua ținută pe care a îmbrăcat-o la petrecerea de la restaurant a fost o rochie lungă argintie.

loading...
Loading...

Citește și

Spectacol folcloric de excepție săptămâna viitoare. Orchestra „Lăutarii” și Maestrul Nicolae Botgros concertează la Târgu Jiu

Spectacol folcloric de excepție săptămâna viitoare la Târgu Jiu. Pentru prima data la Târgu Jiu, …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: