Patru contestații la concursul de infirmier debutant de la SJU Târgu-Jiu, respinse!


Cinci candidate au picat proba scrisă la concursul de ocupare a unui post de infirmier debutant la Secția Recuperare Medicină Fizică și Balneologie a SJU Târgu-Jiu. Proba a fost susținută pe 16 octombrie, iar la aceasta au candidat, pentru cele 5 posturi vacante, 16 persoane. Patru au făcut contestații, dar niciuna nu a trecut de aprobarea managerului SJU, Gigel Capotă.

16 de candidați s-au înscris la concursul pentru secția RMFB a SJU Târgu-Jiu, dar la proba scrisă lista s-a diminuat la 11. Patru au făcut contestații pe motiv că subiectele de la proba scrisă nu ar fi fost cuprinse în bibliografia de concurs, mai exact cele din biletul nr. 2. Aceste contestații au fost respinse însă, Capotă anunțând că subiectele vizate au fost corecte.
11 persoane vor concura mai departe, următoarea proba având loc pe 21 octombrie, mai exact cea de interviu. Concurența este de 2 și ceva pe loc, doar 5 candidați obținând in final posturile vacante.

Un concurs cu cântec, sau mai exact cu contestații, a fost și cel privind un post de autopsier la Anatomie Patologică. O contestație a fost admisă din 2 existente iar câștigător a fost declarat, în final, tocmai cel care a contestat proba, iar managerul SJU i-a aprobat-o arătând că aceasta a fost îndreptățit să o conteste.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.