duminică , 16 februarie 2020 - 21:04

Pe 28 septembrie începe campania „Let`s Do It, Romania!”, la nivel local!

În data de 28 septembrie 2019, Consiliul Județean Gorj prin Serviciul Județean de Gestionare a Deșeurilor și a Activităților de Salubrizare Gorj, alături de Inspecoratul Școlar Județean Gorj, Agenția pentru Protecția Mediului Gorj și Garda de Mediu-Comisariatul Județean Gorj vor organiza campania de ecologizare „Let`s Do It, Romania!”, la nivel local.

În acest an, activitatea de voluntariat de strângere a deșeurilor în scopul păstrării unui mediu curat se va derula pe raza întregului județ.

Pentru cei care vor să devină voluntari există mai multe variante de înscriere, respectiv:

– online pe pagina https://letsdoitromania.ro/;

– la sediul primăriei din localitatea în care locuiesc;

– la sediile Serviciului Județean de Gestionare a Deșeurilor și a Activităților de Salubrizare Gorj, Inspectoratului Școlar Județean Gorj, Agenției pentru Protecția Mediului Gorj sau Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul Județean Gorj.

În același timp, de pe pagina de web: www.letsdoitromania.ro, se poate descărca gratuit aplicația „Trashout”, unde pot fi raportate  zonele cu deșeuri din județ, urmând ca pe data de                               28 septembrie a.c.,  ariile luate în monitorizare să fie ecologizate.

În ziua desfășurării activității, participanților li se vor distribui, în mod gratuit, saci și mănuși, urmând a fi informați cu privire la modalitățile și punctele de colectare pentru fiecare zonă în parte.  De asemenea, deșeurile menajere colectate din toate zonele județului vor fi transportate și depozitate, în mod gratuit, de către operatorii de salubrizare implicați.

Desfășurarea și organizarea „Let`s Do It, Romania!” în toamna anului trecut, a avut ca rezultat în județul Gorj, colectarea și depozitarea a 55.000 de saci cu deșeuri, fapt care a dus la clasarea pe locul al patrulea a SJGDAS Gorj la nivel național.

Începând anul 2019, Serviciul Județean de Gestionare a Deșeurilor și a Activităților de Salubrizare Gorj devine organizator județean al campaniei, ca urmare a încheierii unui acord de parteneriat cu Asociația „Let`s Do It, Romania!”, în calitate de organizator național.

Loading...

Citește și

Rezultatele Loto 6/49 de duminică, 16 februarie. Iată care sunt numerele extrase

Ca în fiecare duminică, astăzi, 16 februarie, au avut loc noi trageri  Loto 6/49, Noroc, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.