Pe CINE ATACĂ un LIDER din CEO!

Gabriel Căldărușe

Gabriel Căldărușe îi acuză pe deputații și senatorii României că au fost preocupați să-și voteze pensii speciale, în loc să rezolve problema minerilor pensionați înainte de anul 2011.

Liderul Sindicatului Mine Energie Oltenia a reacționat după ce între deputatul Dan Vâlceanu și senatorul Scarlat Iriza a apărut o dispută pe tema pensiilor minerilor. Liderul PNL Gorj a acuzat, într-o conferință de presă, că guvernul PSD-ALDE a făcut un artificiu, dând o ordonanță, în luna mai, pentru a nu majora pensiile minerilor și energeticienilor pensionați înainte de anul 2011. Scarlat Iriza a dat comunicat de presă în care l-a acuzat pe deputat că încearcă să-și facă imagine pe seama sentimentelor oamenilor. Gabriel Căldărușe pune tunurile pe toți parlamentarii României. “Cei care au ieșit la pensie până în 2011 încă nu beneficiază de a cea majorare a pensiei în funcție de vechimea lucrată în această activitate. Nu e numai deranjant, ci și total imoral că nu se rezolvă odată această problemă. Mai ales ținând cont de faptul că parlamentarii au avut foarte mare grijă ca să beneficieze de pensie specială în funcție de numărul mandatelor avute în Parlamentul României. Eu consider că prioritățile erau altele și una dintre priorități era recalcularea acestor pensii ale salariaților sau ale oamenilor care au lucrat în minerit. E perfect normal, legal, moral ca această problemă să se rezolve cât mai repede și oamenii să beneficieze de drepturile care li se cuvin în urma muncii prestate. Sper ca în perioada următoare sau cel puțin, odată cu legislatura din toamnă să fie odată pentru totdeauna rezolvată problema. Și așa pensiile sunt destul de mici, să beneficieze primii cei care au venituri mai mici și nicidecum parlamentari care beneficiază de pensii speciale”, a declarat liderul SMEO.

loading...
Loading...

Citește și

IN-CRE-DI-BIL! Fiul patronului cofetăriei din Tg-Jiu unde a fost filmat un șobolan pe perete, numit șef la Protecția Consumatorului Gorj!

Comisarul Constantin Milosteanu, fiul acționarului majoritar al Societății de Alimentație Publică Cofetării Patiserii VENUS SA, …

Un comentariu

  1. nu ataca pe nimeni domnilor din presa spune adevarul parlamentarii se cearta la tv in loc sa propuna sa initieze legi sa ajute minierii si energeticienii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.