Pe cine CRITICĂ Andrei Maioreanu, secretar de stat la Energie!


Secretarul de stat Andrei Maioreanu, a declarat că pagubele produse de fenomenele meteorologice din ultimele zile ar fi putut fi limitate dacă societatea care furnizează energia electrică ar acorda o mai mare atenţie activităţii de mentenanţă.

În cursul după amiezii de vineri, 21 aprilie, s-a înregistrat un moment critic: au fost scoase din uz 3 linii de 220 kV, 15 linii de 120 kV, 155 de linii de medie tensiune, iar 100 de linii de medie tensiune au fost parţial afectate. Potrivit datelor oferite de ministrul Energiei, Toma Petcu, 497 de localităţi au rămas vineri fără alimentare cu energie electrică şi 318.119 de consumatori fără acces la acest serviciu. „Am constatat, din păcate, că locuri unde erau trecute echipe care ar fi trebuit să intervină la faţa locului, din motive mai mult sau mai puţin obiective nu se aflau în zonă. (…) Am ţinut să am o întâlnire cu reprezentanţii Delgaz Grid pentru că, după deplasările din teren şi văzând dimensiunea dezastrului, o primă concluzie ar fi că potenţialul de resurse umane şi capacitatea organizatorică ni s-au părut a fi cumva depăşite. (…) Am senzaţia că acordă prea puţină atenţie programelor de mentenanţă şi modului de derulare a acestor programe. (…) Multe dintre situaţiile pe care le-am întâlnit pe teren ar fi putut fi preîntâmpinate, dacă programul de mentenanţă ar fi fost realizat”, a declarat Maioreanu, la Vaslui, citat de presa locală, după cum a relatata InvesTenergy.ro.

Loading...

Citește și

Iată pe cine a vrut un partid să arunce în lupta pentru o primărie din Gorj!

Mariana Popescu, cetățean fictiv al municipiului Motru, și-a anunțat pe rețelele de socializare o candidatură …

Un comentariu

  1. Fugi ma si te culca , Arthur dragul mamei .Mama ta , bineinteles .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.