Pe cine nu a putut să IERTE Daniel Prodan! A murit cu un of la inimă

Daniel Prodan (44 de ani) a fost cel mai mare adversar al actualei conduceri de la Federația Română de Fotbal! Tip vesel, care iubea viața, sătmăreanul a murit cu gândul că o nedreptate fără margini i s-a făcut, atunci când a fost dat afară de la ”Casa Fotbalului”, în 2014.

”Dacă trăia mama și m-aș fi dus acasă, cum să-i fi spus eu că m-au dat afară de la federație? Ea, care știa că fiul ei nu a greșit cu nimic față de nimeni?”, povestea Didi celor apropiați.

După ce a fost alungat de la FRF, Prodan a continuat lupta cu cei pe care îi numea securiști și ”gropari” ai fotbalului românesc. Nu a simțit că are colegii de generație alături și s-a simțit izolat, abandonat. Nu-l mai înghițea deloc pe Anghel Iordănescu, trădătorul Generației de Aur.

Dar, mai presus de toți, a pus la inimă clinciurile cu personajele aterizate la FRF: ”Niciodată n-o să-l iert pe Burleanu, că mi-a luat din cont banii de școală ai fetei”. Didi Prodan are o fată, Ștefania, studentă în primul an la o facultate în Olanda.

Prodan a pierdut un proces de calomnie intentat de Burleanu. Președintele FRF a câștigat și l-a executat pe fostul internațional, trăgându-i din cont suma de 7.000 de euro.

Sursa: http://www.libertatea.ro/sport/didi-prodan-murit-cu-un-la-inima-1659231

loading...
Loading...

Citește și

Percheziții la Târgu Jiu! 11 persoane vor fi audiate

La această oră, în mun. Tg. Jiu sunt in desfășurare un nr. de 11 percheziții, …